Carousel hot news

Speranţe SPULBERATE! Tineretul U-17 al României, înfrîngere DURĂ în turneul de ELITĂ

Naţionala U-17 a României a fost învinsă categoric cu 0-3 de naţionala similară a Sloveniei în turneul de elită din Anglia. Toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriză. Mlakar...
21.03.2015 | 23:12
Speranţe SPULBERATE! Tineretul U-17 al României, înfrîngere DURĂ în turneul de ELITĂ

Naţionala U-17 a României a fost învinsă categoric cu 0-3 de naţionala similară a Sloveniei în turneul de elită din Anglia. Toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriză. Mlakar şi Sredojevic au făcut 2-0 încă din minutul 5, iar Mlakar a mai marcat o dată la 45+2 stabilind scorul final. Ianis Hagi a fost rezervă la tinerii tricolori. 

România este pe ultimul loc în grupa de calificare pentru Euro, din care mai fac parte Anglia şi Norvegia. Englezii au învins în celălalt meci cu 3-1 Norvegia şi sînt alături de Slovenia, favoriţi la calificare. Se califică la Turneul Final cîştigătoarele celor 8 grupe şi cele mai bune 7 din cele 8 echipe de pe locul doi, cărora se adaugă şi gazda Bulgaria.

Mai există speranţe pentru tinerii tricolori care au nevoie de rezultate bune cu Anglia şi Norvegia pentru a prinde măcar locul doi, care ar putea să o ducă la turneul final. Pe 23 martie de la ora 17:00, România U-17 joacă împotriva Norvegiei, iar meciul cu Anglia va avea loc pe 26 martie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri