ASTRA. Ce va trebui să facă Lung jr. când se va întoarce pe teren

UPDATE. Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a oferit ultimele informaţii despre situaţia portarului său Silviu Lung jr. Goalkeeper-ul va fi nevoit la revenire să poarte o mască, la fel ca aceea purtată de Petr Cech sau Astafei.

"Din ce am vorbit cu medicul, Silviu Lung trebuie să ia o pauză de 2-3 săptămâni. Apoi va reîncepe efortul cu o cască. I-a fost redescoperită o fisură de maxilar. Mi-a spus doctorul nişte oase, dar mi s-ar încurca limba, dacă le-aş spune. A suferit fisura în Supercupă, tot cu CFR şi i s-a redescoperit acum. Îmi doresc din suflet să-şi revină cât mai repede, unul dintre cei mai buni portari. Când arbitrul fluieră şi tu din doi metri îi dai unui portar în gură... Nu cred că jucătorul CFR-ului a vrut, dar cred că trebuia să i se dea cel puţin cartonaş galben, dar nu mai vreau să vorbesc despre aceste lucruri"a spus tehnicianul campioanei en-titre.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE. FANATIK.RO a aflat care sunt cele mai noi veşti despre Silviu Lung junior. Portarul Astrei a suferit o comoţie cerebrală şi va rămâne internat peste noapte în spital!

Lung a fost transportat de urgenţă cu ambulanţa de la stadion după ce o minge şutată puternic de Omrani l-a izbit direct în faţă.

*****************************************************************************************

Minutul 23 al partidei de la Cluj a consemnat un moment destul de urât pentru campionii en-titre. Omrani de la CFR a scăpat singur, arbitrul a fluierat ofsaid, însă clujeanul a continuat faza şi a şutat violent, mingea lovindu-l în faţă pe Lung de la o distanţă foarte mică.

Portarul Astrei a rămas comoţionat pe gazon, apoi a primit îngrijiri medicale vreme de câteva minute. S-a ridicat, însă apoi s-a lăsat, ameţit, pe vine, iar colegii s-au repezit să-l susţină în timp ce şi cereau schimbare. A intrat pe gazon ambulanţa iar, după alte câteva minute de îngrijiri în înteriorul maşinii, portarul a fost transportat la spital pentru investigaţii.

A fost un meci cu ghinion la acest capitol pentru Astra, campionii pierzându-l şi pe Felipe Teixeira, acesta suferind o întindere în finalul primei reprize.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231