News

Spider Man Far from Home a ajuns în topul filmelor cu cele mai mari încasări în 2019

18.07.2019 | 13:04
Spider Man Far from Home a ajuns in topul filmelor cu cele mai mari incasari in 2019

Filmele cu supereroi continuă să facă furori în rândul cinefililor, lucru dovedit cu vârf și indesat de încasările record pe care le înregistrează. Este și cazul Spider Man Far From Home, cel mai recent lungmetraj din universul Marvel, care s-a instalat deja în topurile box-office din întreaga lume.

Spider Man continuă să înregistreze încasări record

Regia noii pelicule dedicate unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din toate timpurile poartă semnătura lui Jon Watts, din distribuție nelipsind Tom Holland, Jake Gyllenhaal şi Zendaya. În doar câteva zile din momentul lansării, zeci de mii de oameni au luat cu asalt cinematografele din întreaga țară, dornici să urmărească noile aventuri ale Omului Păianjen (n.r. Holland). Doza de umor vine din partea lui Samuel L. Jackson, care își reia astfel unul dintre cele mai cunoscute și apreciate personaje ale sale, Nick Fury.

Povestea se petrece la scurt după evenimentele din Avenger: Endgame și îl surprinde pe Peter Parker părăsindu-și locuința din Queens, New York, pentru a petrece câteva zile de relaxare în Europa. În scurt timp, vacanța școlară mult visată se transformă în cea mai mare provocare de până acum, Spiderman fiind nevoit să înfrunte noile forțe ale răului care amenință bunăstarea întregii planete. Este vorba despre Creaturile celor patru elemente fundamentale: pământul, aerul, apa şi focul, care au scos capul după șocul produs în ultimele aventuri ale Răzbunătorilor.

Peter Parker alias Spider Man va trebui să o protejeze pe cea mai bună prietenă în noul film al seriei
Peter Parker alias Spider Man va trebui să o protejeze pe cea mai bună prietenă în noul film al seriei

Mysterio își face apariția în noul film Spider Man

Pe lângă prietenii care îi vor fi alături în toată această călătorie epică, Peter Parker îl întâlneşte apoi pe Quentin Beck, un supererou cunoscut și sub numele de Mysterio, care vine de pe o planetă alternativă și este dispus să nu se dea în lături de la nimic pentru a pune capăt amenințării acestor creaturi.

Departe de casă, după cum sugerează și titlul celui de-al șaptelea film al francizei, Spider Man va trebui să-i protejeze pe cei dragi și, mai ales, să se împace cu propriul destin, acum că soarta lumii se află în mâinile sale. Dacă vrei să afli cum se termină aventura celui mai prietenos supererou, producția te așteaptă încă la cele mai importante cinematografe din țară.

Pe locul al doilea în topul preferințelor cinefililor din țara noastră se menține pelicula cu numărul patru din seria Toy Story, urmat îndeaproape de lungmetrajul Crawl, a cărui acțiune are loc în timpul unui uragan devastator și surprinde încercarea disperată a unei femei de a-și salva tatăl. Pentru a reuși acest lucru, protagonista va trebui să facă față aligatorilor care par să fi pus stăpânire pe întreaga zonă.

 

Tags: