News

Spiderman de Botoșani a sfârșit în mod tragic. Obișnuia să se cațere pe cablurile de la lift, îngrozindu-și vecinii

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani. Cetățeanul, de 45 de ani, a murit după ce a căzut de la etajul 10. Ca un ”Spiderman”, obișnuia să se cațere pe cablurile de la lift.
09.03.2023 | 12:21
Spiderman de Botosani a sfarsit in mod tragic Obisnuia sa se catere pe cablurile de la lift ingrozindusi vecinii
Un botoșănean a sfârșit în mod tragic după ce a căzut de la etajul 10 în casa liftului. Obișnuia să se cațere pe cablurile de la lift. Sursa foto: botoșaninews.ro
ADVERTISEMENT

Caz tragic, joi dimineață, în municipiul Botoșani. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit fără suflare de un muncitor care venise să repare un lift. Victima ar fi căzut în gol de la mare înălțime.

Un botoșănean a sfârșit în mod tragic după ce a căzut de la etajul 10 în casa liftului. Obișnuia să se cațere pe cablurile de la lift

Din informațiile oferite de presa locală, bărbatul locuia la etajul 10 al unui bloc turn, împreună cu mama și fratele său. Era cunoscut ca o persoană care consuma adesea alcool și obișnuia să se manifeste într-un mod agresiv cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

În plus, el se mai evidenția cu un lucru. Jurnaliștii de la Botoșăneanul.ro spun că bărbatul era atras de senzații tari și extrem de periculoase. Vecinii afirmă că acesta deschidea ușile liftului folosindu-se de o șurubelniță, apoi urca pe cabluri de la un etaj la altul, asemenea unui ”Spiderman”.

A mai trecut prin situații dificile. Oamenii din zonă spun că ar mai fi căzut o dată, dar fără să își pună viața în pericol. În noaptea de miercuri spre joi, unii dintre vecini l-au văzut într-o stare de ebrietate avansată și s-au temut de ceea ce este mai rău.

ADVERTISEMENT

Din păcate, se pare că individul ar fi încercat din nou să se urce pe cablurile de la lift. Joi dimineață, oamenii care locuiesc în bloc au constatat, din nou, că liftul nu funcționează.

Astfel, au solicitat sprijin din partea firmei care asigură mentenanța. Un bărbat venit să verifice situația l-a găsit pe individ la parter, mort în casa liftului. Sursa citată notează că, cel mai probabil, noaptea trecută a urcat la etajul 10, a deschis ușile liftului, iar apoi s-a prăbușit în gol.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns rapid un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Era prea târziu pentru a se mai face ceva pentru victimă. Medicii doar au constatat decesul. În orele următoare, polițiștii criminaliști vor efectua cercetări în acest caz.

Un alt caz tragic semnalat în gara din Botoșani

În urmă cu doar 24 de ore, un alt caz tragic a fost raportat în Botoșani. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit decedat de un angajat al autogării din oraș, care a anunțat echipele de intervenție.

ADVERTISEMENT

Ajunse la locul incidentului, cadrele medicale au constatat că bărbatul a suferit o hemoragie digestivă. Din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Corpul acestuia a fost ridicat de legiști pentru efectuarea necropsiei.

ADVERTISEMENT