Spion rus prins de SRI în România! Se interesa de baza NATO de la Kogălniceanu

spion rus prins in romania, spion rus la baza de la kogalniceanu, sri a prins un spion rus, spion rus declarat indezirabil

Un spion rus prins de SRI! Îl interesa baza de la Kogălniceanu, dar şi obiective militare naţionale. Acesta a fost declarat indezirabil! Internetul abundă de poze cu spionul respectiv!

Spion al Rusiei, prins de Serviciul Român de Informaţii! Bărbatul se interesa de capacităţile bazei americane de la Kogălniceanu. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Un comunicat al SRI a dezvăluit că pe data de 14 noiembrie, Curtea de Apel Bucureşti a dispus măsura declarării ca indezirabil, pentru o perioadă de 15 ani, din considerente de securitate naţională, a numitului ZIVKOVIC BRATISLAV (cetăţean sârb, născut la data de 12.11.1975).

Spionul rus prins de SRI are zeci de poze pe Internet 

ZIVKOVIC BRATISLAV este comandantul organizaţiei de cetnici din Serbia “Cetniciki Pokret”. Această organizaţie este cunoscută ca fiind una paramilitară cu orientări naţionalist-şoviniste. În perioada 2014-2015, cetăţeanul sârb ZIVKOVIC BRATISLAV a participat de partea separatiştilor pro-ruşi (alături de alţi voluntari sârbi, membri ai organizaţiei) la conflictul din Ucraina.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În cursul anului 2017, ZIVKOVIC BRATISLAV s-a deplasat de mai multe ori în România, cu scopul de a întreprinde activităţi de culegere de informaţii care, potrivit cadrului legal în domeniu, constituie riscuri şi ameninţări la adresa securităţii naţionale.

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856