Foto senzaţional! Un spion în stil “Rambo” a fost prins înaintea unui derby din Serie A!

Claudiu Melinte   
în Nicio categorie
14/09/2013, 11:01
Foto senzaţional! Un spion în stil “Rambo” a fost prins înaintea unui derby din Serie A!

Derby-ul oraşului Genova s-a transformat într-o operaţiune militară. Luca de Pra, antrenorul de portari ai echipei de juniori a lui Genoa, a spionat antrenamentele Sampdoriei de pe o colină din apropierea bazei de pregătire a rivalei. Modalitatea a fost una desprinsă din filmele cu Rambo. Spre deosebire de personajul interpretat de Sylvester Stallone, ”Micul Rambo”, aşa cum îl vom numi pe Luca de Pra, a fost prins cu binoclul în sac!

Nici nu apucase să noteze pe carneţel tot ce se întîmplase la antrenamentele echipei lui Delio Rossi cînd a fost luat pe sus de oamenii de ordine ai Sampdoriei. ”Micul Rambo” a fost îndepărtat imediat de pe proprietatea Doriei, nu înainte însă ca paznicii să-l fotografieze şi să-l întrebe: ”Eşti prost? Ce faci aici?”

Spionul era îmbrăcat în haine militare, era camuflat foarte bine, avea la el un întreg ”arsenal” de ustensile care l-ar face invidios pînă şi pe James Bond, ca să nu mai vorbim de adevăratul Rambo.

Cei de la Genoa s-au spălat pe mîini cînd au aflat că ”spionul” lor a fost prins. Într-un comunicat prezentat pe site-ul clubului, oficialii au declarat că nu ştiu absolut nimic despre actele de spionaj realizate de Luca de Pra şi că acesta va fi suspendat imediat.

Închide ×