Fotbal intern

Spitalul Militar din Constanța, mesaj emoționant după donația lui Gheorghe Hagi: „Cu echipamentul dumnealui vom câștiga”

20.04.2020 | 12:49
Spitalul Militar din Constanta mesaj emotionant dupa donatia lui Gheorghe Hagi Cu echipamentul dumnealui vom castiga
ADVERTISEMENT

Spitalul Militar de Urgență din Constanța a transmis un mesaj emoționant de mulțumire lui Gheorghe Hagi Hagi, după donația făcută de managerul clubului Viitorul.

Medicii din Constanța, mesaj de mulțumire pentru Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a ales să se implice activ în lupta împotriva coronavirusului în România.

Fostul mare fotbalist a donat materiale de protecție necesare în această perioadă către Spitalul Militar de Urgență din Constanța, iar răspunsul medicilor nu a întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook a spitalului, doctorii i-au transmis un mesaj de mulțumire lui Gheorghe Hagi, alături de o fotografie în care unu dintre medici apare într-un echipament de protecție pe spatele căruia a fost scris „Hagi 10”.

Echipamentul cu numărul 10 purtat de Gheorghe Hagi a fost mereu câștigător! Și cu echipamentul donat de dumnealui vom câștiga bătălia cu virusul! Mulțumim! Colectivul Spitalului Militar de Urgență, Constanța”, se arată pe pagina de Facebook a spitalului din Constanța.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, donație de 30.000 de euro

Un alt mare sportiv originar din Constanța, Simona Halep, a ales să se implice, precum Gheorghe Hagi, în lupta împotriva coronavirusului.

Sportiva aflată pe locul doi în ierarhia WTA a dezvăluit că a donat 30.000 de euro către spitale.

ADVERTISEMENT

Am donat 30.000 de euro pentru că am văzut la știri cu Toni, prietenul meu, cât de grea este situația cadrelor medicale, pentru că ele sunt cele mai expuse.

Eu am mai donat, dar nu-mi place să anunț, dar aici mi-am dorit să postez eu, pentru a transmite exact ceea ce mi-am propus”, a recunoscut Simona Halep.

ADVERTISEMENT