Sport

EXCLUSIV. Liga 1 BETANO! Sumă RECORD încasată de cluburi

Liga 1 şi-a schimbat sponsorul principal în mare secret! FANATIK.RO a aflat că noul sponsor al campionatului va fi redutabila casa de pariuri Betano. Informaţia a fost devoalată,...
17.07.2017 | 00:00

Liga 1 şi-a schimbat sponsorul principal în mare secret! FANATIK.RO a aflat că noul sponsor al campionatului va fi redutabila casa de pariuri Betano. Informaţia a fost devoalată, probabil din greşeală, din programul TV al postului LOOK TV, unul dintre deţinătorii de drepturi. Luni, Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa oficial noua asociere. 

FANATIK.RO a urmărit firul acestei scăpări pe filiera LOOK TV şi vă dezvăluie, în exclusivitate, care sunt detaliile noului contract al sponsorului principal al Ligii 1, Betano, după ce înţelegerea cu vechiul partener, operatorul de telefonie Orange, a expirat odată cu finalul sezonului precedent. 

Sponsor Liga 1 BETANO. Schimbarea partenerului principal se observă pe programul tv al televiziunii Look TV unde meciurile din campionat sunt marcate “Liga 1 Betano” faţă de “Liga 1 Orange”, cum era până acum.

Sponsor Liga 1. O casa de pariuri, noul sponsor al campionatului (2)

Sponsor Liga 1. O casa de pariuri, noul sponsor al campionatului (3)20133581_1579975215375458_1336104608_o (1)

Sponsor Liga 1. Betano dă dublu faţă de Orange

Surse LPF au dezvăluit pentru FANATIK.RO că valoarea contractului cu casa de pariuri Betano este de 1 milion de euro pe an, incluzând şi bonusuri, şi se va întinde pe o durată de minimum două sezoane. Este o lovitură pentru cluburi, care vor încasa dublu faţă de banii veniţi de la precedentul sponsor, Orange.

Compania de telecomunicaţii a fost partenerul Ligii 1 în ultimii doi ani, valoarea înţelegerii fiind de 500.000 de euro pe an. Colaborarea dintre LPF şi Orange a fost scadentă în această vară şi nu a mai fost prelungită.

Betano, extindere puternică în România 

Betano se extinde foarte puternic în România. Tot în această vară, cunoscuta casă de pariuri Betano a devenit sponsor pe tricourile echipei CS Universitatea Craiova. Numele casei de pariuri apare pe piept, iar valoarea înţelegerii cu echipa fanion a Olteniei este de 300.000 de euro pe an pentru fiecare din următoarele trei sezoane!

Sponsor Liga 1. O casa de pariuri, noul sponsor al campionatului (4)

Tags: