Sport

Sponsor nou pentru naționalele de fotbal ale României. Cine îi va îmbrăca pe „tricolori”

Kiğılı este noul sponsor al echipei naționale de fotbal, iar Răzvan Burleanu și directorul brandului turc de îmbrăcăminte au oferit mai multe declarații de presă cu privire la parteneriatul întins pe doi ani.
21.12.2021 | 13:14
Sponsor nou pentru nationalele de fotbal ale Romaniei Cine ii va imbraca pe tricolori
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României nu are încă selecționer, însă Federația Română de Fotbal a semnat cu un sponsor nou care îi va îmbrăca la patru ace pe „tricolori”.

Dan Petrescu l-a refuzat pe Răzvan Burleanu, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că Adrian Mutu este varianta aleasă de FRF pentru a prelua echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

Kiğılı, noul sponsor care îi va îmbrăca pe jucătorii echipei naționale a României

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial încheierea unui parteneriat cu un nou sponsor, care va asigura ținutele oficiale pentru naționalele de seniori și de tineret: Kiğılı.

Evenimentul în care sponsorul oficial a fost prezentat a avut loc la Casa Fotbalului în sala „Nicolae Dobrin”, iar președintele Răzvan Burleanu nu a lipsit de la acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Din partea celor de la Kiğılı, a fost prezent directorului executiv Kamil Hilal Suerdem, alături de care și-a făcut apariția și ambasadorul Turciei în România, doamna Füsun Aramaz, dar și alți invitați.

Pe câți ani se întinde parteneriatul dintre FRF și Kiğılı

„Tricolorii” vor avea parte astfel de haine noi în noua campanie de calificare la Campionatul European și Liga Națională, iar contractul este valabil pe o perioadă de doi ani.

ADVERTISEMENT

Kiğılı va asigura astfel și ținutele echipei națională a României de tineret la Campionatul European din 2023 care va fi organizat chiar la BUcurești.

Cine este Kiğılı, noul sponsor al echipei naționale a României

Kiğılı este un brand înființat în 1938 și e marcă de îmbrăcăminte preferată de bărbați. Kiğılı are nu mai puțin de 207 magazine în 62 de provincii ale Turciei.

ADVERTISEMENT

Kiğılı mai are și alte 24 de magazine în țări precum Franța, Austria, România, Macedonia, Iran, Irak, Azerbaidjan, Georgia și Turkmenistan.

Ce a declarat Răzvan Burleanu și directorul Kiğılı

Kiğılı va asigura ținutele oficiale ale jucătorilor și ale staff-ului echipei naționale a României: „Imaginea este foarte importantă, iar la un costum contează foarte mult calitatea materialului. Sunt sigur că de azi înainte tricolorii vor beneficia de o ținută oficială confortabilă, adaptată nevoilor lor.

Mă bucur că Federația Română de Fotbal reușește, nu doar să atragă parteneri din piața autohtonă, dar și din cea internațională. Urăm azi bun venit în familia fotbalului românesc unui brand internațional cu peste 230 de magazine în Europa și Asia!”.

Directorul executiv Kiğılı, Kamil Hilal Suerdem, a declarat de asemenea : „Suntem bucuroși să fim în România, această frumoasă țară care a format și a lansat nume celebre în fotbal și în sport la nivel mondial, și suntem încântați să încheiem acest parteneriat cu FRF.

Știm că obiectivele președintelui Răzvan Burleanu sunt înalte, urmărim cu interes activitatea federației de la București, pe care o considerăm de succes. Tocmai de aceea ne-am dorit să ne unim energiile și întreaga experiență.

Suntem cea mai mare marcă de confecții din Turcia, iar președintele companiei, Abdullah Kiğılı, este o persoană care și-a adus aportul în lumea sportului, în calitate de președinte al federației turce de fotbal și mai apoi în rolul de vicepreședinte al lui Fenerbahce. Vom fi alături de naționalele României, le susținem și le urăm mult succes!”.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink