Fotbal intern

Sponsor nou pentru Dinamo! Câţi bani vor încasa “câinii” pe sezon! Foto

10.08.2018 | 13:30
Sponsor nou pentru Dinamo Cati bani vor incasa cainii pe sezon Foto

Sponsor nou pentru Dinamo Bucureşti din sezonul 2018-19. “Câinii” au semnat vineri un contract cu o casă de pariuri, parteneriatul fiind anunţat pe pagină oficială de Facebook a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Unibet, companie care are un contract de imagine şi cu Ionel Dănciulescu, directorul general al “câinilor”, va deveni al doilea sponsor ca importanţă pentru Dinamo după compania de telefonie mobilă Orange. Casa de pariuri va contribui cu 200.000 de euro la bugetul clubului. “Prin semnarea acestui parteneriat, Unibet devine partenerul oficial de betting al lui FC Dinamo București. Acest parteneriat este primul pas într-un proiect de lungă durată în care dorim să implicăm, în timp, întreaga comunitate dinamovistă”, au anunţat dinamoviştii pe site-ul clubului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Sponsor nou pentru Dinamo

Sponsor nou pentru Dinamo. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare se alătură unui portofoliu de echipe și competitii pe care Unibet le susţine, printre acestea numărându-se PSG, Aston Villa, Turul Italiei sau Jupiler League. “Unibet ne-a demonstrat că deține expertiza și pasiunea pentru a deveni mai mult decât un sponsor pentru Dinamo. Împreună, plecăm la drum, într-un parteneriat prin intermediul căruia, alături de componenta financiară, ce va ajuta la echilibrarea clubului, vrem să oferim o serie de experiențe inedite fanilor dinamoviști. În concretizarea acestui parteneriat a contat foarte mult pentru noi faptul că Unibet este unul dintre operatorii care pune foarte mare accent pe jocul responsabil”, a declarat Alexandru David, preşedintele Dinamo, pentru site-ul oficial al clubului.

“Unibet a demonstrat că este cel mai serios operator de pariuri sportive din România. Dinamo este o echipă de tradiție, cu un joc spectaculos, iar parteneriatul dintre noi și un operator de pariuri ce pune jucătorii pe primul loc vine ca un pas normal. Ne bucurăm că au venit alături de noi deoarece suntem într-un moment în care trebuie să strângem rândurile și să readucem Dinamo acolo unde îi este locul”, a precizat Ionel Dănciulescu.

Dinamo, duel cu Viitorul în etapa a patra

Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet pentru România, a afirmat că suporterii “câinilor” vor avea parte de surprize plăcute după semnarea acestui parteneriat. “Suntem bucuroși să anunțăm că Unibet a devenit partener oficial al clubului Dinamo București. Cele trei valori ale Unibet, prietenia, pasiunea și expertiza, se împletesc perfect cu viziunea și ambițiile clubului Dinamo. Ne dorim ca împreună să oferim suporterilor clubului cât mai multe surprize plăcute și experiențe de neuitat alături de idolii lor și ne dorim ca împreună să atingem obiective dintre cele mai îndrăznețe”.

În etapa a patra din Liga 1 Betano, Dinamo o va întâlni luni, de la ora 21:00, pe Viitorul. Formaţia antrenată de Florin Bratu ocupă locul opt în clasament, cu patru puncte. “Câinii” au cea mai slabă defensivă din prima ligă, cu şapte goluri primite în trei meciuri.

Sponsor nou pentru Dinamo la aproape două săptămâni după remiza cu FCSB
Sponsor nou pentru Dinamo la aproape două săptămâni după remiza cu FCSB