Sport

Sponsor uriaș pentru FCSB! Campioana României a oficializat parteneriatul cu MG: “E într-o formidabilă revenirea de formă pe piaţa auto!”

FCSB punctează și la capitolul sponsori. Campioana României va anunța sâmbătă un nou parteneriat cu MG Motor, care a vândut 850.000 de mașini în anul 2023.
13.07.2024 | 13:33
Sponsor urias pentru FCSB Campioana Romaniei a oficializat parteneriatul cu MG E intro formidabila revenirea de forma pe piata auto
Sponsor uriaș pentru FCSB! Campioana României a oficializat parteneriatul cu MG: "E într-o formidabilă revenirea de formă pe piaţa auto!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început perfect sezonul. Campioana României a câștigat Supercupa României după 3-0 cu Corvinul Hunedoara, iar în primul tur preliminar din Champions League a câștigat cu 7-1 în fața lui Virtus.

UPDATE: FCSB şi-a prezentat noul sponsor: MG Motor!

FCSB a anunţat oficial parteneriatul cu sponsorul MG Motor, încheiat pentru următorii doi ani. Astfel, MG Romania va pune maşini la dispoziţia staff-ului şi a jucătorilor de la FCSB, fiind parteneriatul de mobilitate al clubului.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB a declarat: ”Suntem onorați de parteneriatul cu un brand cunoscut, cu o istorie de 100 de ani. MG este într-o formidabilă revenire de formă pe piața automobilistică, așa cum se întâmplă și cu echipa noastră, care a redevenit campioana României, motiv pentru care această colaborare a survenit în mod firesc”.

Sponsor uriaș pentru FCSB! Campioana României, parteneriat cu o companie care a vândut 850.000 de mașini în 2023

Sâmbătă, când FCSB va juca împotriva celor de la U Cluj în prima etapă din SuperLiga, roș-albaștrii anunță un nou parteneriat. Roș-albaștrii vor fi sponsorizați de MG Motor, o companie auto deținută de statul chinez, continuatoarea mărcii britanice MG, înființată în Oxford.

ADVERTISEMENT

MG Motor este o companie uriașă la nivel mondial, fiind achiziționată în anul 2007 de SAIC Motor, o companie de stat chineză. Astfel, producția de mașini este realizată majoritar în China, de unde sunt exportate automobilele.

De altfel, în 2023, MG Motor a ajuns la un prag de 850.000 de mașini vândute, majoritatea dintre acestea fiind exportate în afara Chinei, conform Golazo.ro. Compania auto nu va fi sponsor principal la FCSB, iar numele nu va fi imprimat pe piept, acolo unde roș-albaștrii continuă parteneriatul cu Betano.

ADVERTISEMENT

MG Motor, parteneriat de tip barter cu FCSB

În schimb, MG Motor va fi pe mâneca tricourilor de joc. Parteneriatul cu FCSB va fi unul de tip barter: oficialii și jucătorii echipei vor putea utiliza gratuit mașinile companiei, în special la acțiunile oficiale ale echipei.

MG Motor a intrat pe piața din România în anul 2023. FCSB urmează să anunțe parteneriatul la sediul Mit Motors International, dealerul importatorului MG Motor în România, în cursul zilei de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Cu MG Motor, FCSB a ajuns la șase sponsori. Celelalte firme partenere ale roș-albaștrilor sunt: Betano, Nike, Bucovina, Bigotti și Walter Tosto. În 2023, roș-albaștrii au raportat încasări de 2,6 milioane de euro de la sponsori.

FCSB, program infernal!

FCSB are un program aglomerat în acest început de sezon. Sâmbătă, de la ora 22:00, roș-albaștrii debutează în SuperLiga, împotriva celor de la U Cluj. Confruntarea va avea loc pe stadionul Ghencea.

Echipa lui Charalambous va avea meciuri din trei în trei zile până la finalul lunii august, cu meciuri în campionat și cupele europene. Returul cu Virtus este programat marți, de la ora 20:30, tot în Ghencea.

  • 6 sponsori are FCSB
  • 2.600.000 de euro a câștigat FCSB din sponsorizări în 2023
ADVERTISEMENT
1,62 este cota BETANO pentru "1 solist" la meciul FCSB - U Cluj