Sport

Sponsorii au început să se retragă de la Dinamo! Clubul va trebui să îşi plătească testele COVID în noul sezon. Exclusiv

Situaţia de la Dinamo continuă să se înrăutăţească, iar incertitudinea de la club a început să alunge şi o parte din sponsorii de la echipă.
16.07.2021 | 10:05
Sponsorii au inceput sa se retraga de la Dinamo Clubul va trebui sa isi plateasca testele COVID in noul sezon Exclusiv
Sponsorii au început să se retragă de la Dinamo! Clubul va trebui să îşi plătească testele COVID în noul sezon. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-unul dintre cele mai dificile momente ale existenţei la startul noului sezon. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a intrat în insolvenţă, iar o parte importantă a jucătorilor au plecat după ce au aflat că nu îşi vor încasa restanţele salariale.

A plecat şi antrenorul care a salvat echipa în ultima parte a sezonului trecut, Dusan Uhrin. Dario Bonetti a revenit la Dinamo, însă are la dispoziţie cinci antrenamente înainte de debutul în noul sezon din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Sponsorii au început să se retragă de la Dinamo! Clubul va trebui să plătească testele COVID-19

Dinamo va juca luni, de la ora 20:30, împotriva celor de la FC Voluntari. “Câinii” se bazează tot pe ajutorul fanilor la capitolul venituri, în timp ce Iuliu Mureşan, noul director executiv al clubului, promite că vor veni noi sponsori.

Însă până să vină noi sponsori, pleacă o parte din cei actuali. Dinamo va trebui să îşi plătească în noul sezon testele COVID-19, în condiţiile în care clinica alături de care “câinii” aveau parteneriat în sezonul trecut, a decis să se retragă.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu mai poate utiliza gratuit clinica de recuperare! Contractul cu un alt sponsor, în aer

Dinamoviştii nu vor avea mai putea utiliza gratuit clinica de recuperare, în condiţiile desfacerii parteneriatului. Toate acestea sunt veşti proaste pentru club, care se află în postura ingrată de a căuta alte surse de finanţare şi se vede nevoit să scoată alţi bani din buzunar.

Din informaţiile FANATIK, contractul de sponsorizare cu firma “Catapult”, firmă specializată în tehnologia de monitorizare a sportivilor, este în aer şi este posibil ca şi acest parteneriat să fie întrerupt în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Lucrările de modernizare de la Săftica, în impas?

La Săftica au fost demarate ample lucrări de modernizare în această vară, iar în acest sens “câinii” au încheiat un parteneriat cu firma Bilancia, cu activitate în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.

De acest parteneriat s-a ocupat fostul director sportiv al echipei, Mario Nicolae. După plecarea acestuia şi lucrările de modernizare de la Săftica au intrat în impas şi rămâne de văzut dacă parteneriatul va putea fi continuat.

ADVERTISEMENT

Tranşa din drepturile tv, gură de oxigen pentru Dinamo!

O gură de oxigen pentru Dinamo ar putea fi tranşa din drepturile tv, însă această soluţie este una temporară pentru că la club sunt foarte multe datorii stringente care trebuie acoperite. Oficialii sperau să se bazeze şi pe unele sume venite din transferuri de jucători, însă Dinamo nu a reuşit să vândă nimic, oferta din Polonia pentru Deian Sorescu fiind considerată foarte mică.

Noul director executiv, Iuliu Mureşan, a spus că obiectivul său este acela de a atrage atât sponsori, cât şi noi investitori de la Dinamo:

„Am încercat, dar e foarte scurt timpul, vorbesc cu foarte multă lume în fiecare zi. O să atragem, sunt foarte muți dinamoviști printre oamenii de afaceri. Nu pot să vă dau mai multe detalii, a fost scurt timpul. Vrem să atragem nu doar sponsori, ci și investitor”.

  • 7.000.000 de euro sunt datoriile estimate ale celor de la Dinamo
  • 500.000 de euro solicită Diego Fabbrini de la Dinamo, salariul pe toată durata contractului
ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români