Fotbal intern

Sponsorul tehnic al FRF, implicat în lupta împotriva coronavirusului! Produce materiale de protecție pentru spitalele din Spania

12.04.2020 | 15:52
Sponsorul tehnic al FRF, implicat în lupta împotriva coronavirusului! Produce materiale de protecție pentru spitalele din Spania
Joma este sponsorul tehnic al FRF din 2015. FOTO: FRF
ADVERTISEMENT

Joma, sponsorul tehnic al echipei naționale de fotbal, a decis să se implice activ în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. La sediul din apropierea Madridului, firma de echipament sportiv a început să producă materiale necesare în această perioadă, precum măști chirurgicale sau combinezoane.

Joma, implicată activ în lupta împotriva coronavirusului

Spania este țara europeană cel mai afectată de pandemia de coronavirus, cu aproximativ 160.000 de cazuri confirmate de infectare și peste 16.000 de decese.

Din cauza situației dramatice din Peninsulă, Joma, sponsorul tehnic al naționalei de fotbal a României, a decis să pună la dispoziție echipamentele de producție de la sediul din apropiere de Madrid, pentru realizarea materialelor necesare în această perioadă, conform FRF.

ADVERTISEMENT

Folosind tehnologia de imprimare 3D, Joma realizează aproximativ 40 de cutii de măști de protecție zilnic și, în ultima perioadă, a livrat 500 de combinezoane și 1.000 de perechi de încălțăminte pentru personalul medical din Spania.

Dorim să transmitem tot sprijinul și energia pozitivă către adevărații eroi ai acestei bătălii.

ADVERTISEMENT

În ciuda realității tragice, această situație dificilă scoate totuși la suprafață tot ce este mai bun în ființa umană și ceea ce trăim astăzi este o realitate pe care nu o vom uita niciodată”, se arată în comunicatul emis de Joma.

Parteneriat cu FRF din 2015

Federația Română de Fotbal a schimbat sponsorul tehnic al echipei naționale în 2015, după 45 de ani în care „tricolorii” au fost îmbrăcați de Adidas.

ADVERTISEMENT

Contractul dintre FRF și Joma a fost prelungit în 2018, până în 2022, iar forul condus de Răzvan Burleanu ar încasa în fiecare an 1.200.000 de euro, plus bonusuri de performanță.

Producătorul spaniol asigură echipament pentru toate reprezentativele României, atât la fotbal masculin, cât și la feminin, futsal sau fotbal pe plajă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri