Life

Sport la TV. Cine transmite Aston Villa-Arsenal şi Sassuolo-Milan. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 21 iulie

20.07.2020 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Aston VillaArsenal si SassuoloMilan Programul transmisiunilor sportive de marti 21 iulie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de marţi, 21 iulie, conţine două meciuri din play-off-ul de promovare din Liga 2, două din Premier League, două din Serie A şi tot atâtea din prima divizie a Portugaliei. Un total de opt partide, arhisuficient pentru o zi de marţi, fără partide de Champions League.

Etapa a treia din play-off-ul de promovare continuă cu partidele Rapid – FC Argeş şi Turris Turnu Măgurele – Petrolul, ultima jucându-se în nocturnă. Sunt meciuri extrem de importante pentru lupta la promovare.

ADVERTISEMENT

În Premier League Watford, care ar mai avea nevoie de un singur punct pentru a fi sigură de supravieţuire în Premier League în faţa lui Aston Villa şi Bournemouth, are parte de un ultim meci pe teren propriu extrem de greu, cu Manchester City, echipă rănită profund în orgoliu după eşecul din semifinala Cupei Angliei cu Arsenal.

Meciuri care promit multe goluri în Serie A în programul de sport la TV marţi, 21 iulie

Arsenal, adică învingătoarea cetăţenilor, merge la Birmingham, unde Aston Villa trebuie să facă meciul vieţii, dacă mai vrea să spere până la ultimul fluier al sezonului în menţinerea în Premier League. S-ar putea ca tunarii să nu mai aibă acelaşi aplomb ca în semifinala cu City şi de acest lucru să profite echipa gazdă, aflată pe loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

În Serie A se anunţă două jocuri extrem de spectaculoase, care promit goluri, pentru că pe teren vor fi echipele cu cele mai multe reuşite, Atalanta şi Sassuolo, dar echipa lui Vlad Chiricheş va da peste un Milan care merge tot mai bine de la meci la meci. Atalanta e mare favorită acasă în faţa Bolognei.

În Portugalia joacă echipele din Lisabona

În Liga Sagres, prima divizie portugheză, se joacă partidele Sporting Lisabona – Setubal şi Aves – Benfica, în care cele două echipe din Lisabona sunt mari favorite. Sporting dă peste un adversar cu cuţitul la os, ajuns pe loc retrogradabil, dar Benfica merge la ultima clasată într-un joc fără nici o miză.

ADVERTISEMENT

ora 18:30 Fotbal play-off promovare Liga 2: Rapid – FC Argeş: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:00 Fotbal Premier League: Watford – Man. City: Eurosport 1

ora 20:30 Fotbal Serie A: Atalanta – Bologna: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 21:00 Fotbal play-off promovare Liga 2: Turris Turnu Măgurele – Petrolul: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 21:00 Fotbal Liga Sagres: Sporting – Setubal: Look Sport 2

ora 22:15 Fotbal Premier League: Aston Villa – Arsenal: Eurosport 1

ora 22:45 Fotbal Serie A: Sassuolo – Milan. Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 23:15 Fotbal Liga Sagres: Aves – Benfica: Look Sport 2