Life

Sport la TV. Cine transmite Atletico Madrid – Chelsea şi Lazio – Bayern Munchen. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 23 februarie

22.02.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Atletico Madrid  Chelsea si Lazio  Bayern Munchen Programul transmisiunilor sportive de marti 23 februarie
ADVERTISEMENT

Marţi, 23 februarie, programul de sport la TV este unul dintre cele mai austere din ultimele săptămâni, pentru că nu figurează decât patru meciuri de fotbal şi un joc de handbal masculin. Ce e drept, însă, două dintre acestea sunt spectacole de gală, din optimile tur ale Champions League. Meciul de handbal masculin este Nîmes – Dinamo, în Cupa EHF, ultima şansă pentru dulăi de a mai spera la calificarea din grupă.

Fotbalul românesc este conectat doar prin ultima partidă din cadrul etapei a 16-a din Liga 2. Petrolul, 21 puncte, primeşte vizita lui Metaloglobus, tot 21 puncte şi pentru ambele echipe obiectivul este câştigarea partidei, pentru a rămâne în cursa pentru primele şase locuri, acolo unde nici una dintre ele nu se află acum.

ADVERTISEMENT

În Champions League se joacă marţi şi miercuri ultimele patru partide din cadrul turului optimilor de finală. La Bucureşti, pe Arena Naţională, Atletico Madrid joacă împotriva lui Chelsea, iar la Roma se va disputa confruntarea Lazio – Bayern Munchen. Şi mai avem o restanţă din Premier League, Leeds United – Southampton.

ora 19:00 Fotbal Liga 2: Petrolul – Metaloglobus: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 19:45 Handbal masculin Cupa EHF: Nîmes – Dinamo: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 2

ora 20:00 Fotbal Premier League: Leeds United – Southampton: Eurosport 1

ora 22:00 Fotbal Champions League optimi tur: Atletico Madrid – Chelsea: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal Champions League optimi tur: Lazio – Bayern Munchen: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1