Life

Sport la TV. Cine transmite Atletico Madrid-Sevilla şi Burnley-Man. United. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 12 ianuarie

11.01.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Atletico MadridSevilla si BurnleyMan United Programul transmisiunilor sportive de marti 12 ianuarie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV al zilei de marţi, 12 ianuarie, este alcătuit din fotbal din patru competiţii diferite şi din turneul de tenis feminin de la Abu Dhabi. Vestea importantă este că începe returul Ligii 1, cu partidele etapei a 16-a.

Se joacă marţi primele două meciuri, Gaz Metan – Voluntari şi Craiova .- Sepsi Sfântu Gheorghe. Două meciuri extrem de echilibrate, primul din zona unde nevoia de puncte pentru supravieţuire este mare, al doilea din zona play-off, între echipele de pe locurile 2 şi 4.

ADVERTISEMENT

Cel mai aşteptat meci al zilei se va disputa la Madrid, restanţa dintre Atletico Madrid şi Sevilla, prima din cele trei pe care le au oamenii lui Diego Simeone şi un al doilea meci din La Liga, tot restanţă, este Granada – Osasuna. Avem o altă restanţă, tocmai din prima etapă, în Premier League, Burnley – Man. United, dar şi Sheffield United – Newcastle din etapa a 18-a. Şi încep optimile de finală în Cupa Italiei cu partida Milan – Torino.

ora 10:00 Tenis feminin WTA Abu Dhabi: Digi Sport 2

ora 17:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1:  Gaz Metan – Voluntari: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 19:45 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:00 Fotbal Premier League: Sheffield United – Newcastle: Eurosport 1

ora 20:00 Fotbal La Liga: Granada – Osasuna: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 2

ora 21:45 Fotbal Cupa Italiei: Milan – Torino: Look Sport 1

ora 22:15 Fotbal Premier League: Burnley – Man. United: Eurosport 1

ora 22:30 Fotbal La Liga: Atletico Madrid – Sevilla: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus