Life

Sport la TV. Cine transmite Barcelona-Atletico Madrid, Genoa-Juventus și Brighton-Man. United. Programul transmisiunilor sportive de marți, 30 iunie

29.06.2020 | 22:39
Sport la TV Cine transmite BarcelonaAtletico Madrid GenoaJuventus si BrightonMan United Programul transmisiunilor sportive de marti 30 iunie
ADVERTISEMENT

Și marți, 30 iunie, programul de sport la TV este alcătuit eminamente din fotbal. Avem un meci din play-out-ul Ligii 1, unul extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării, unul în Premier League, două în Serie A și trei în La Liga, peste tot dominând ca importanță partida Barcelona – Atletico Madrid.

Politehnica Iași – Hermanstadt este meciul pe viață și pe moarte din play-out, ambele echipe având câte 18 puncte, unul peste locurile retrogradabile Dinamo și Chindia. În Premier League Manchester United vrea să continue parcursul bun, cu scop de a păstra locul 5, în caz de scoatere de către UEFA a vecinilor de la City din Europa și pentru asta trebuie să câștige la Brighton.

ADVERTISEMENT

În Serie A intră pe teren marți seară primele două clasate. Juventus merge în orașul lui Columb, pentru meciul cu Genoa, echipă aflată în mare pericol în subsol, iar Lazio joacă la Torino, orașul lui Juventus, dar cu echipa locală cu același nume.

Trei meciuri în La Liga în programul de sport la TV marţi, 30 iunie

La Liga e dominată de partida de pe Nou Camp, în care Barcelona e obligată să o bată pe Atletico Madrid, meci teribil de greu în condițiile degringoladei din echipa lui Messi. Mai avem Leganes – Sevilla, în care normal ar trebui să bată andaluzii și Mallorca – Celta Vigo.

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Poli Iași – Hermanstadt: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:30 Fotbal Serie A: Torino – Lazio: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 20:30 Fotbal La Liga: Mallorca – Celta Vigo: Digi Sport 4, Telekom Sport 4, Look Sport 3

ora 22:00 Fotbal La Liga: Leganes – Sevilla: Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 2

ora 22:15 Fotbal Premier League: Brighton – Man. United: Eurosport 1

ora 22:45 Fotbal Serie A: Genoa – Juventus: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 23:00 Fotbal La Liga: Barcelona – Atletico Madrid: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus