Life

Sport la TV. Cine transmite Barcelona – Huesca şi Wolverhampton – Liverpool. Programul transmisiunilor sportive de luni, 15 martie

14.03.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Barcelona  Huesca si Wolverhampton  Liverpool Programul transmisiunilor sportive de luni 15 martie
ADVERTISEMENT

Într-o săptămână în care avem ultimele patru meciuri retur din cadrul optimilor de finală ale Champions League plus toate partidele din manşa secundă a optimilor în Europa League şi etapă intermediară în Liga 1, cu marele meci FCSB – CFR Cluj, programul de sport al zilei de luni, 15 martie, este totuşi suficient de ofertant, cu transmisiuni din fotbal, tenis feminin şi baschet masculin.

Avem două turnee de tenis feminin, la Sankt Petersburg şi Monterrey, plus partide din prima divizie de baschet masculin. În Liga 1 au loc ultimele două partide din cadrul etapei a 27-a, Botoşani – Sepsi Sf. Gheorghe, meci foarte important în zona play-off şi Dinamo – FC Argeş, în care piteştenii speră într-o victorie care să îi menţină în cursa pentru locul 6.

ADVERTISEMENT

În fotbalul european se joacă Barcelona – Huesca în La Liga, o normală victorie a catalanilor aspropiindu-i pe catalani la patru puncte de liderul Atletico Madrid. În Premier League se joacă Wolverhampton – Liverpool, meci greu pentru cormorani, care în competiţia internă foarte probabil nu vor prinde loc de Champions League.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Sankt Petersburg: Digi Sport 2

ora 17:00 Baschet masculin Liga naţională: CSM Focşani – BCU Sibiu: Digi Sport 3, Look Sport 2

ora 17:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Botoşani – Sepsi Sf. Gheorghe: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Baschet masculin Liga naţională: Miercurea Ciuc – FC Argeş: Digi Sport 3, Look Sport 2

ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Dinamo .- FC Argeş: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 21:30 Fotbal Bundesliga 2: Sankt Pauli – Paderborn: Look Sport 3, Telekom Sport 3

ora 22:00 Fotbal La Liga: Barcelona – Huesca: Digi Soport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 22:00 Fotbal Premier League: Wolverhampton – Liverpool: Eurosoport 1

ora 22:00 Tenis feminin WTA Monterray: Digi Sport 4