Life

Sport la TV. Cine transmite Barcelona – Leganes și Werder Bremen – Bayern Munchen. Programul transmisiunilor sportive de marți, 16 iunie

15.06.2020 | 21:16
Sport la TV Cine transmite Barcelona  Leganes si Werder Bremen  Bayern Munchen Programul transmisiunilor sportive de marti 16 iunie
ADVERTISEMENT

În programul de sport la TV de marți 16 iunie avem din nou fotbal din două dintre campionatele de top din Europa, Bundesliga și La Liga, dar și o partidă din play-out-ul campionatului nostru și o alta din etapa a 32-a din Bundesliga 2.

În play-out se joacă Sepsi Sfântu Gheorghe – Voluntari. Un meci în care echipa oaspete vine pentru cel puțin un punct și în care vor fi față în față două formații care nu au pierdut în primele trei runde din play-out.

ADVERTISEMENT

În Bundesliga meciul serii este indiscutabil Werder Bremen – Bayern, în care oaspeții au nevoie de un egal pentru a câștiga a 30-a oară campionatul Germaniei și a opta oară la rând. Bremen a făcut fapte de vitejie egalând la puncte în subsol pe Fortuna Dusseldorf, dar Bayern e de alt calibru.

Sport la TV cu meciuri de top din Bundesliga și La Liga

Tot în Bundesliga se joacă Monchengladbach – Wolfsburg, Freiburg – Hertha Berlin, meciuri cu conotații europene de Champions League și de Europa League. În Bundesliga 2 se joacă Hamburg – Osnabruck, cu o victorie obligatorie pentru hanseatici.

ADVERTISEMENT

La Liga are în program Getafe – Espanyol și Barcelona – Leganes, un joc foarte ușor pentru liderul campionatului, care speră ca joi Valencia să încurce pe Real la Madrid.

ora 19:30 Fotbal Bundesliga: Monchengladbach – Wolfsburg: Digi Sport 2, Telekom Sport, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 19:30 Fotbal Bundesliga 2: Hamburg – Osnabruck: Digi Sport 4

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out Sepsi Sfântu Gheorghe – Voluntari: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:30 Fotbal La Liga: Getafe – Espanyol: Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 2

ora 20:30 Fotbal La Liga: Villarreal – Mallorca: Telekom Sport 4

ora 20:45 Fotbal Cupa Turciei: Fenerbahce – Trabzonspor: Look Sport 3

ora 21:30 Bremen – Bayern: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 21:30 Fotbal Bundesliga: Freiburg – Hertha Berlin: Digi Sport 4

ora 23:00 Fotbal La Liga: Barcelona – Leganes: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus