Life

Sport la TV. Cine transmite Barcelona – PSG și Leipzig – Liverpool. Programul transmisiunilor sportive de marți, 16 februarie

15.02.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Barcelona  PSG si Leipzig  Liverpool Programul transmisiunilor sportive de marti 16 februarie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de marți, 16 februarie, este alcătuit din tenis de la Australian Open și din turneul WTA Phillips Island Trophy, care are loc tot la Melbourne, handbal masculin din Cupa EHF, cu meciul Dinamo – Kristianstad și fotbal, un meci din Liga 1, restanță și primele două optimi tur din Champions League.

Pentru noi românii toți ochii vor fi ațintiți dimineață, la ora 10:00, la partida dintre Simona Halep și Serena Williams din cadrul sferturilor de finală ale Australian Open. În Liga 1 se va juca restanța dintre FC Argeș, echipă ajunsă acum la zece meciuri fără înfrângere și Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Dar spectacolul de gală va fi seara, de la ora 22:00, în optimile Champions League. Au loc primele două partide, Barcelona – PSG și Leipzig – Liverpool, ultima jucându-se din motive de COVID 19, pe teren neutru, în Ungaria. De la PSG va lipsi cel mai scump jucător din lume, brazilianul Neymar, care va rata astfel primul lui duel ca adversar cu prietenul Leo Messi.

ora 08:00 Tenis Grand Slam Australian Open sferturi de finală: Eurosport 1

ora 08:00 Tenis WTA Phillips Island Trophy: Digi Sport 2

ora 19:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: FC Argeș – Sepsi Sf. Gheorghe: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 19:45 Handbal Cupa EHF: Dinamo – Kristianstad: Digi Sport 4, Telekom Sport 4, Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal Champions League optimi tur: Barcelona – PSG: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 22:00 Fotbal Champions League optimi tur: Leipzig – Liverpool: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ADVERTISEMENT