Life

Sport la TV. Cine transmite Bayern Munchen – PSG, Porto – Chelsea și Juventus – Napoli. Programul transmisiunilor sportive de miercuri, 7 aprilie

06.04.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Bayern Munchen  PSG Porto  Chelsea si Juventus  Napoli Programul transmisiunilor sportive de miercuri 7 aprilie
ADVERTISEMENT

Miercuri, 7 aprilie, avem destul de multe evenimente în programul de sport la TV. Sunt partidele din cadrul ultimelor două sferturi de finală manșa tur din Champions League, două restanțe din Serie A, o alta din La Liga și cele două turnee de tenis feminin, Bogota și Charleston.

La Munchen vom avea parte de reeditarea ultimei finale a Champions League, Bayern – PSG. Deținătorii trofeului au însă o mare pierdere, care poate avea consecințe importante: golgeterul Robert Lewandowsi. Și parizienii au absenți, dar vedetele Mbappe și Neymar nu vor lipsi.

ADVERTISEMENT

În Serie A Inter își poate mări avansul în fruntea clasamantului, dacă va obține cele trei puncte pe teren propriu în fața echipei lui Vlad Chiricheș, Sassuolo. Marele meci din Serie A, restanță din etapa a 3-a, este însă Juventus – Napoli, care în caz de eșec pentru torinezi ar putea fi și ultimul ca antrenor pentru Andrea Pirlo. În La Liga Bilbao și Real Sociedad se revăd la câteva zile după ce au jucat finala Cupei Spaniei ediția 2020, câștigată de echipa din San Sebastian.

ora 17:00 Tenis feminin WTA Charleston: Digi Sport 2

ora 18:00 Tenis feminin WTA Bogota: Digi Sport 4

ora 19:15 Fotbal Serie A: Inter – Sassuolo: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 19:45 Fotbal Serie A: Juventus – Napoli: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 22:00 Fotbal Champions League sferturi: Bayern Munchen – PSG: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal Champions League sferturi: Porto – Chelsea: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal La Liga: Real Sociedad – Athletic Bilbao: Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 2

ADVERTISEMENT