Life

Sport la TV. Cine transmite Betis Sevilla – Granada şi Fulham – Burnley. Programul transmisiunilor sportive de luni, 10 mai

09.05.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Betis Sevilla  Granada si Fulham  Burnley Programul transmisiunilor sportive de luni 10 mai
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV al zilei de luni, 10 mai, este compus din două sporturi. Fotbal din play-off-ul şi din play-out-ul Ligii 1 din campionatul nostru şi două partide din competiţiile de top interne de pe continent, mai precis din Premier League şi din La Liga. În tenisul feminin încep Internaţionalele Italiei de la Roma, câştigate anul trecut de Simona Halep.

În fotbalul românesc se joacă în play-off CFR Cluj – Sepsi şi FCSB – Academica Clinceni, meciuri pe care majoritatea a iubitorilor acestui sport le consideră povestiri cu finalul aşteptat, adică ar fi imense surprize ca acestea două, mari favorite, să nu bifeze cele trei puncte. Dar şi întâlnirea Voluntari – Chindia e foarte imoportantă pentru olfoveni în lupta pentru supravieţuire.

ADVERTISEMENT

Cum spuneam, în campionatele de top se joacă luni două meciuri. În Anglia unul care nu are nici o miză, Fulham – Burnley, de aceea ar trebui să avem şi goluri şi în Spania Betis Sevilla – Granada, în care echipa locală are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru Europa.

ora 11:00 Tenis feminin WTA Roma: Digi Sport 2

ora 16:45 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Voluntari – Chindia: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 19:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-off: CFR Cluj – Sepsi: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 21:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: FCSB – Academica Clinceni: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal Premier League: Fulham – Burnley: Eurosport 1

ora 22:00 Fotbal La Liga: Betis Sevilla – Granada: Digi Sport 4, Telekom Sport 2, Look Sport 1