Life

Sport la TV. Cine transmite Bologna-Juventus, Villarreal-Sevilla și Man. City-Burnley. Programul transmisiunilor sportive de luni, 22 iunie

21.06.2020 | 21:06
Sport la TV Cine transmite BolognaJuventus VillarrealSevilla si Man CityBurnley Programul transmisiunilor sportive de luni 22 iunie
ADVERTISEMENT

Avem o zi de luni, 22 iunie, mult mai bogată ca oricând în meciuri, pentru că pauza produsă de pandemie obligă la un ritm amețitor, cu partide în fiecare zi, pentru a se putea încheia la timp sezonul, până cel târziu la sfârșitul lunii iunie.

În Casa Pariurilor Liga 1 sunt două meciuri, ambele în zona durerii, în play-out. Viitorul joacă acasă cu Hermanstadt, echipa care momentan e retrogradată pentru că nu a primit licența pentru viitorul sezon. Academica Clinceni – Chindia Târgoviște e un duel pe viață și pe moarte, între două echipe cu 17 puncte.

ADVERTISEMENT

Serie A aduce la rampă începând de luni toate echipele în etapa a 27-a. Primele trei meciuri se anunță foarte interesante. Fiorentina e favorită acasă în fața lanternei roșii Brescia, Milan, cu Ibrahimovic refăcut, merge la Lecce, dar meciul cel mai așteptat e în noapte, de la ora 22:45, Bologna – Juventus.

La Liga în programul de sport la TV de luni, 22 iunie, cu primele meciuri din etapa a 31-a

La Liga abia a terminat duminică seară etapa a 30-a și intră în etapa a 31-a cu primele două meciuri. Leganes, tot mai amenințată cu Segunda, are meci greu acasă cu Granada, însă spectacolul va fi de la ora 20:30 Villarreal – Sevilla.

ADVERTISEMENT

În fine, Premier League pune luni capăt etapei a 30-a,. prima de după pandemie, cu meciul dintre Manchester City şi Burnley, o partidă în care normal gazdele nu ar trebui să aibă probleme.

ora 17:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Academica Clinceni – Chindia: Digi Sport 1,. Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Viitorul – Hermanstadt: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 20:30 Fotbal La Liga: Villarreal – Sevilla: Digi Sport 3, Telekom Sport 4, Look Sport 2

ora 20:30 Fotbal Serie A: Fiorentina – Brescia: Digi Sport 3,  Look Sport 3

ora 20:30 Fotbal Serie A: Lecce – Milan: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 22:00 Fotbal Premier League: Man. City – Burnley: Eurosport 1

ora 22:45 Fotbal Serie A: Bologna – Juventus: Digi Sport 1, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 23:00 Fotbal La Liga: Leganes – Granada: Digi Sport 2,  Look Sport 1