Life

Sport la TV. Cine transmite Botoşani – CFR Cluj şi Lazio – Torino. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 18 mai

17.05.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Botosani  CFR Cluj si Lazio  Torino Programul transmisiunilor sportive de marti 18 mai
ADVERTISEMENT

Pe măsură ce sportul rege, fotbalul, începe să se pregătească de marea competiţie a EURO 2020 şi să pună punct campionatelor interne şi programul de sport la TV scade considerabil în volum. Marţi, 18 mai, suntem încă norocoşi pentru că avem un prim meci din etapa a 9-a din play-off în Liga 1 şi o restanţă din Serie A. Plus tenis feminin de la Parma şi Belgrad şi baschet masculin din Liga naţională.

În fotbalul românesc mai sunt de jucat două etape din play-off. În primul meci al etapei a 9-a liderul CFR Cluj merge pe un teren ostil, la Botoşani. Dacă va câştiga va fi pentru a patra oară campioană consecutiv. Dacă nu şi FCSB bate Craiova la Bucureşti atunci în ultima etapă, la Cluj, va fi meciul direct care va decide titlul.

ADVERTISEMENT

În Serie A restanţa Lazio – Torino nu mai are importanţă decât pentru echipa vizitatoare. Un punct scos de Toro este egal cu supravieţuirea pentru noul sezon în prima divizie. Un eşec face în ultima rundă ca partida Torino – Benevento să devină decisivă. Cum la Lazio antrenor e Simone Inzaghi şi la Benevento fratele său Filippo probabil că romanii vor căuta să ia cele trei puncte.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Parma: Digi Sport 2

ora 13:00 Tenis feminin WTA Belgrad: Digi Sport 4

ora 18:00 Baschet masculin Liga naţională: U BT Cluj – CSM Galaţi: Digi Sport 3

ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-off: Botoşani – CFR Cluj: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 21:45 Fotbal Serie A: Lazio – Torino: Digi Sport 4, Telekom Sport 2, Look Sport 1