Life

Sport la TV. Cine transmite Brazilia-Peru şi SUA-Olanda la fotbal feminin. Programul transmisiunilor sportive de duminică, 7 iulie

06.07.2019 | 23:35
Sport la TV. Cine transmite Brazilia-Peru şi SUA-Olanda la fotbal feminin. Programul transmisiunilor sportive de duminică, 7 iulie
Sport la TV. Programul transmisiunilor duminică 7 iulie. Finala Copei America e reeditarea unui meci din grupa A: Brazilia - Peru. Atunci a fost 5-0 Brazilia. Ce va fi acum?

Programul de sport la TV de duminică, 7 iulie, se rezumă la un singur sport, fotbalul, pentru că, respectând tradiţia de zeci de ani, turneul de Grand Slam de la Wimbledon se opreşte din desfăşurare duminică şi se reia abia luni, cu meciurile din cadrul optimilor de finală în  toate probele de simplu şi dublu. Luni vom avea din nou emoţii cu Simona Halep înfruntând noul copil minune al sportului alb, americanca Cori Gauff, doar 15 ani, dar şi cu dublul Monica Niculescu-Irina Begu şi cu Horia Tecău la dublu masculin, alături de partenerul său de ani buni, olandezul Julien Rojer.

Sport la TV. Programul transmisiunilor duminică 7 iulie. La Lyon e finala CM feminin: SUA – Olanda

Fotbalul ne propune două spectacole de gală, care închid competiţiile importante ce au avut loc pe parcursul a două săptămâni. E vorba de finala Copa America, Brazilia – Peru, care doar printr-o mare surpriză nu va reveni ţării gazdă a competiţiei, Brazilia şi SUA – Olanda, finala CM feminin, o finală care promite mult, pentru că vor fi pe teren cele mai ofensive echipe.

ora 18:00 Fotbal feminin CM finala: SUA – Olanda: TVR HD

ora 23:00 Fotbal Copa America finala: Brazilia – Peru: Eurosport

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri