Sport la TV. Cine transmite CSM Bucureşti-Rostov pe Don. Programul transmisiunilor sportive de joi, 19 noiembrie

Sorin Dumitrescu   
în Sport la TV
18/11/2020, 23:29
Sport la TV. Cine transmite CSM Bucureşti-Rostov pe Don. Programul transmisiunilor sportive de joi, 19 noiembrie
Sport la TV. Cine transmite CSM Bucureşti-Rostov pe Don. Programul transmisiunilor sportive de joi, 19 noiembrie. Foto: CSM Bucureşti Facebook

În programul de sport la TV al zilei de joi, 19 noiembrie, evenimentul principal îl constituie restanţa la handbal feminin din Liga Campionilor dintre CSM Bucureşti şi Rostov pe Don. Avem şi un meci restant din Liga 2 la fotbal, foarte promiţător, Rapid – U Cluj, precum şi ultimele jocuri din cadrul grupei Londra 2020 a Turneului Campionilor la tenis masculin.

Aşadar, CSM Bucureşti joacă un meci din etapa a 3-a, pe teren propriu, în compania puternicei echipe din Rusia Rostov pe Don. CSM ocupă primul loc în grupa A, Rostov e e doi, ambele cu 11 puncte. La Rostov antrenor e fostul tehnician al bucureştencelor în două rânduri, suedezul Per Johansson.

Rapid – U Cluj e un meci de tradiţie din fotbalul nostru, ajuns acum să se joace la nivel de eşalon secund şi ambele echipe au ca obiectiv calificarea în play-off, pentru a putea ataca revenirea în prima divizie. Deocamdată ambele au avut evoluţii departe de aşteptările suporterilor. La tenis va fi interesant de văzut dacă marele campion spaniol Rafael Nadal va reuşi să se califice în semifinale, dintr-o grupă din care austriacul Dominic Thiem e primul calificat.

ora 16:00 Tenis masculin Turneul Campionilor: Andrei Rublev – Dominic Thiem: Eurosport 2

ora 18:00 Handbal feminin Liga Campionilor: CSM Bucureşti – Rostov pe Don: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:30 Fotbal Liga 2: Rapid – U Cluj: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 22:00 Tenis masculin Turneul Campionilor: Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas: Eurosport 2

Închide ×