Sport la TV. Cine transmite Dijon-Rennes şi Nîmes-PSG. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 16 octombrie

Sorin Dumitrescu   
în Sport la TV
15/10/2020, 23:28
Sport la TV. Cine transmite Dijon-Rennes şi Nîmes-PSG. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 16 octombrie
Sport la TV. Cine transmite Dijon-Rennes şi Nîmes-PSG. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 16 octombrie. Foto: Le Parisien.fr

Programul de sport la TV pentru ziua de vineri, 16 octombrie, nu este unul foarte bogat, pentru că nu avem meci din Bundesliga pe plan extern, ci doar două partide din Ligue 1. Desigur, fotbalul românesc este şi el prezent, cu un meci din prima divizie şi atul din Liga 2.

Avem de urmărit duelul ultimelor două clasate în Liga 1, care deschide etapa a 7-a. Este vorba de meciul FC Argeş – Astra Giurgiu, cu două echipe care în şase runde nu au obţinut decât un punct. În Liga 2 vom vedea la lucru revigorata echipă a Universităţii Cluj primind vizita celor de la Concordia Chiajna.

Fotbalul european de TOP 5 e reprezentat doar de campionatul Franţei. Primul meci este Dijon – Rennes, urmat de la ora 22:00 departida Nîmes – PSG, la oaspeţi nejucând brazilianul Neymar, suspendat. Şi e posibil să mai mai lipsească alţi jucători, pentru că săptămâna viitoare începe Champions League.

ora 18:00 Fotbal Liga 2: U Cluj – Concordia Chiajna: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 2

ora 20:00 Fotbal Ligue 1: Dijon – Rennes: Digi Sport 2. Look Sport 2

ora 21:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: FC Argeş – Astra: Digi Sport 1, Telekom Sport, Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal Ligue 1: Nîmes – PSG: Digi Sport 2, Look Sport 2

Închide ×