Life

Sport la TV. Cine transmite Dinamo – FC Botoşani şi semifinalele US Open. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 11 septembrie

10.09.2020 | 22:49
Sport la TV Cine transmite Dinamo  FC Botosani si semifinalele US Open Programul transmisiunilor sportive de vineri 11 septembrie
ADVERTISEMENT

Fotbalul la nivel de club revine de vineri, iar Casa Pariurilor Liga 1 propune două meciuri interesante în prima zi a etapei a 3-a. FANATIK îţi prezintă programul TV al transmisiunilor sportive pentru ziua de vineri, 11 septembrie.

După aproape două săptămâni de pauză, perioada în care naţionalele României au ţinut capul de afiş, Casa Pariurilor Liga 1 revine vineri cu două meciuri din etapa a 3-a.

ADVERTISEMENT

În plus, fanii tenisului au parte de un program plin de meciuri pe muchie de cuţit la US Open, turneu care a ajuns în faza semifinală în probele de dublu.

Programul TV al transmisiunilor sportive de vineri, 11 septembrie

Fanii fotbalului vor putea urmări vineri trei meciuri la TV, prolog excelent pentru weekend plin de eveniment, cu meciuri din prima etapă a sezonului în Premier League şi La Liga.

ADVERTISEMENT

18:00 – FC Argeş – UTA Arad (Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport)

21:00 – Dinamo – FC Botoşani (Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport)

22:00 – Bordeaux – Lyon (Digi Sport 4)

La US Open, tablourile pentru masculin şi feminin au ajuns în faza semifinalelor şi aşteptările sunt mari pentru meci echilibrate. Toate meciurile de la turneul din New York sunt transmise de Eurosport.

02:00 – Jennifer Brady (41 WTA) – Naomi Osaka (9 WTA)

03:30 – Serena Williams (8 WTA) – Victoria Azerenka (27 WTA)

23:00 – Pablo Carreno-Busta (27 ATP) – Alexander Zverev (7 ATP)

23:00 – Daniil Medvedev (5 ATP) – Dominic Thiem (3 ATP)

În plus, fanii tenisului pot urmări în cursul zilei de vineri, cu începere de la ora 13:00, meciuri de la turneul WTA Istanbul. Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport 2.

ADVERTISEMENT