Life

Sport la TV. Cine transmite FC Argeș – Chindia, Dinamo – Clinceni și Voluntari – Botoșani. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 9 aprilie

08.04.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite FC Arges  Chindia Dinamo  Clinceni si Voluntari  Botosani Programul transmisiunilor sportive de vineri 9 aprilie
ADVERTISEMENT

Vineri, 9 aprilie, programul de sport la TV este axat în mod principal asupra meciurilor din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, în acastă zi fiind programate patru jocuri, dintre care trei implică formațiile care luptă pentru locurile 5 și 6 din play-off. Programul este completat cu jocurile din turneele feminine de tenis de la Charleston și Bogota.

Din acest motiv fotbalul european nu mai are reprezentare decât prin meciul de Premier League Fulham – Wolverhampton, de pe canalul Eurosport 1 și prin Metz – Lille din Ligue 1, transmis de Digi Sport și Look Sport. Meciurile Arminia Bielefeld – Freiburg și Huesca – Elche nu au mai avut astfel loc în grila de programe.

ADVERTISEMENT

Așadar, vineri seară se vor afla ultimele două echipe care vor evolua în play-off. Pentru aceste poziții se bat trei echipe. Botoșani și Academica Clinceni ocupă momentan aceste locuri, având două puncte mai mult decât prima echipă sub linie, Chindia Târgoviște.

ora 17:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Astra Giurgiu – UTA: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 18:00 Tenis feminin WTA Bogota: Digi Sport 2

ora 18:00 Tenis feminin WTA Charleston: Digi Sport 4

ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Dinamo – Academica Clinceni: Digi Sport 1, Telekom Sport 3, Look Plus

ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Argeș – Chindia: Digi Sport 2, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Voluntari – Botoșani: Digi Sport 3, Telekom Sport 2, Look Sport 2

ora 22:00 Fotbal Premier League: Fulham – Wolverhampton: Eurosport 1

ora 22:30 Fotbal Ligue 1: Metz – Lille: Digi Sport 3, Look Sport 2