Life

Sport la TV. Cine transmite FCSB – CFR Cluj şi Sevilla – Athletic Bilbao. Programul transmisiunilor sportive de luni, 3 mai

02.05.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite FCSB  CFR Cluj si Sevilla  Athletic Bilbao Programul transmisiunilor sportive de luni 3 mai
Sport la TV. Cine transmite FCSB - CFR Cluj şi Sevilla - Athletic Bilbao. Programul transmisiunilor sportive de luni, 3 mai. Foto: Sevilla FC Twitter
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de luni, 3 mai, a doua zi de Paşti ortodox, programul de sport la TV este unul suficient de ofertant pentru a vă ţine cât mai mult conectaţi în faţa micilor ecrane. Este momentul adevărului în prima ligă din România, derbyul locurilor 1 şi 2, avem două meciuri din Premier League, o interesantă confruntare din La Liga cuimplicaţii la titlu, un meci din zona subsolului în Serie A şi o importantă restanţă din Bundesliga, cu implicaţii la retrogradare plus multe ore de tenis de la turneul feminin de la Madrid şi finala 2021 UEFA Futsal Champions League.

Aşadar luni seară vor fi faţă în faţă la Giurgiu noul lider din Liga 1, CFR Cluj şi fostul lider până în runda precedentă, FCSB. Un meci de care pe care, într-un moment deloc bun pentru bucureşteni, care vin după două eşecuri consecutive şi care dacă pierd va fi greu să mai recupereze distanţa faţă de ardeleni.

ADVERTISEMENT

În Europa e program bogat, cu partida Sevilla – Athletic Bilbao cap de afiş, andaluzii fiind angrenaţi în lupta la titlu. În Premier League avem meciurile West Bromwich – Wolverhampton şi Burnley – West Ham. În Germania cei de la Hertha Berlin au depăşit perioada de izolare masivă şi joacă acum la Mainz prima restanţă, cu sabia retrogradării deasupra capetelor. În fine, în Serie A ar fi fost o nouă apariţie a românilor de la Parma, pe stadionul lui Torino, însă nu va fi niciunul, pentru că sunt accidentaţi.

ora 14:00 Tenis feminin WTA Madrid: Digi Sport 2

ora 19:00 Fotbal Bundesliga: Mainz – Hertha Berlin: Digi Sport 4, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 20:00 Fotbal Premier League: West Bromwich – Wolverhampton: Eurosport 1

ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-off: FCSB – CFR Cluj: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 21:00 Futsal finala UEFA Champions League 2021: Digi Sport 3, Look Sport 2

ora 21:45 Fotbal Serie A: Torino – Parma: Digi Sport 2, Telekom Sport, Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal La Liga: Sevilla – Athletic Bilbao: Digi Sport 4, Telekom Sport, Look Sport 3

ora 22:15 Fotbal Premier League: Burnley – West Ham: Eurosport 1