Life

Sport la TV. Cine transmite Fenerbahce-Alanyaspor şi Nacional-Sporting Lisabona. Programul transmisiunilor sportive de joi, 7 ianuarie

06.01.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite FenerbahceAlanyaspor si NacionalSporting Lisabona Programul transmisiunilor sportive de joi 7 ianuarie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de 7 ianuarie, ziua în care creştinitatea din toată lumea îl sărbătoreşte pe sfântul Ion, este compus din trei ramuri diferite: fotbal, cu două meciuri, baschet masculin din Liga Naţională şi turneul feminin de tenis de la Abu Dhabi.

Fotbalul rămâne prezent, chiar dacă într-un spaţiu mult mai redus ca de obicei, cu câte un meci din Superliga Turciei şi altul din Liga Sagres, prima divizie a Portugaliei. Look Plus difuzează Fenerbahce – Alanyaspor, meciul dintre ocupantele ocurilor 5 şi respectiv 3, despărţite de un singur punct.

ADVERTISEMENT

Din Portugalia vom urmări Nacional Funchal – Sporting Lisabona, adică dintre locul 9 şi liderul neaşteptat de autoritar, care în 12 etape a reuşit zece succese şi două egaluri. Este un meci între prima echipă şi cea de a doua echipă din începuturile carierei magice a lui Cristiano Ronaldo.

Tenisul feminin ne cheamă în faţa micilor ecrane încă de la ora 8 dimineaţa şi în program figuează şi confruntarea dintre Sorana Cârstea şi Karolina Pliskova. Însă tot joi le vo mai putea urmări din rândul celor mai bune jucătoare din lume şi pe iberica Garbine Muguruza, pe belgianca Elise Mertens, pe bielorusa Aryna Sabalenka sau pe frumoasa ucraineancă Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT

ora 08:00 Tenis feminin WTA Abu Dhabi: Digi Sport 2, Digi Sport 4

ora 15:00 Baschet masculin Liga naţională: CSM Galaţi – FC Argeş: Digi Sport 3, Look Sport 1

ora 17:45 Baschet masculin Liga naţională: CSM CSU Oradea – Athletic Constanţa: Digi Sport 3, Look Sport 1

ora 18:00 Fotbal Superliga Turcia: Fenerbahce – Alanyaspor: Look Plus

ora 19:00 Baschet masculin Liga naţională: CSM Târgu Jiu – BC CSU Sibiu: Digi Sport 3

ora 20:00 Fotbal Liga Sagres: Nacional Funchal – Sporting Lisabona: Look Plus

ora 20:45 Baschet masculin Liga naţională: CSM Timişoara – CSO Voluntari: Digi Sport 3