Life

Sport la TV. Cine transmite Getafe-Real Sociedad, Crystal Palace-Burnley şi Maritimo-Benfica. Programul transmisiunilor de luni, 29 iunie

28.06.2020 | 22:29
Sport la TV Cine transmite GetafeReal Sociedad Crystal PalaceBurnley si MaritimoBenfica Programul transmisiunilor de luni 29 iunie
ADVERTISEMENT

Luni, 29 iunie, avem un program de sport la TV parcă puţin mai bogat decât până acum, dar există totuşi în schemă cinci partide, una din play-off-ul nostru, două din Portugalia şi câte una din La Liga şi din Premier League.

În campionatul nostru, duop nebunia de meci de la Cluj avem ultima partidă din a cincea etapă din play-off, confruntarea de la Giurgiu, dintre Astra şi FCSB, care va fi un nou prilej pentru tinerii promovaţi de Bogdan Vintilă de a arăta ce pot.

ADVERTISEMENT

În Portugalia primele două clasate joacă luni. Mai întîi Benfica, aflată într-o teribilă criză de la reluarea campionatului, merge la Funchal, în regiunea Madeira, pentru meciul cu Maritimo. După care liderul Porto, cu trei puncte peste rivală, va evolua pe terenul uneia dintre codaşe, Pacos de Ferreira.

Getafe – Real Sociedad, un meci de Europa League în programul de sport la TV luni, 29 iunie

În La Liga este loc de un meci din zona Europa League, la Madrid, între Getafe şi Real Sociedad, alte două formaţii care nu se simt deloc bine de la reluarea competiţiei după pandemie.

ADVERTISEMENT

În fine, în Premier League avem a treia zi consecutivă cu o singură partidă. La Londra se vor afla faţă în faţă Crystal Palace şi Burnley într-un meci liniştit, ambele echipe fiind situate pe poziţii de mijloc.

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-off: Astra – FCSB: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Fotbal Liga Sagres: Maritimo – Benfica: Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal Premier League: Crystal Palace – Burnley: Eurosport 1

ora 23:00 Fotbal La Liga: Getafe – Real Sociedad: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 23:15 Fotbal Liga Sagres: Pacos de Ferreira – Porto: Look Sport 1