Fotbal international

Sport la TV. Cine transmite Juventus – Lazio. Programul complet al transmisiunilor de sâmbătă, 25 august

24.08.2018 | 23:42
Sport la TV. Cine transmite Juventus - Lazio. Programul complet al transmisiunilor de sâmbătă, 25 august

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor la TV pentru sâmbătă, 25 august. Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale zilei este Juventus Torino – Lazio Roma. Iubitorii fotbalului vor avea din nou ocazia să îl vadă la lucru pe Cristiano Ronaldo în tricoul campioanei Italiei. Acesta nu este singurul eveniment sportiv important care va fi transmis la televizor. Tot sâmbătă se joacă mai multe partide din Premier League, LaLiga, Ligue 1, Bundesliga și din Liga 1 Betano.

Transmisiunile în direct încep încă de dimineață sâmbătă, 25 august. De la ora 11.00, pe Look TV și Digisport 1 putem urmări partida din Liga a 2-a UTA – Ripensia Timișoara, iar de la 13.30 Chindia Târgoviște – FC Argeș se vede tot la Look TV și Digisport 1. În Liga 1 Betano, Dunărea Călărași joacă de la ora 18.00 cu Poli Iași, în direct pe Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look TV. De la 21.00, Dinamo o întâlnește pe Hermannstadt, iar partida va fi transmisă de Look Plus, Telekom Sport 1 și Digisport 1.

Antrenamentele pentru calificările la Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei sunt transmise, începând cu ora 13.00, de Telekom Sport 1 și Digisport 1, în timp ce calificările vor fi transmise de aceleași posturi de la ora 16.00. Iubitorii fotbalului german vor putea urmări partidele Wolfsburg – Schalke, în direct pe Telekom Sport 2 și Digisport 2 de la ora 16.30. Tot de la 16.30, Werder – Hannover e pe Digisport 4. De la 19.30, pe Telekom Sport 2 joacă Borussia Monchengladbach – Bayer Leverkusen.

Cine transmite Juventus – Lazio. Programul complet al transmisiunilor de sâmbătă, 25 august

Cristiano Ronaldo are ocazia să marcheze primul gol pentru Juventus Torino în partida pe care campioana Italiei o dispută pe teren propriu împotriva celor de la Lazio Roma. Partida dintre Juventus și Lazio va fi în direct, de la ora 19.00 pe posturile de televiziune Look Plus și Digisport 2. Napoli – Milan se joacă de la 21.30 pe Look TV și Digisport 2.

Din LaLiga sunt transmise în direct 2 partide. De la ora 21.15, Atletico Madrid joacă împotriva lui Rayo Vallecano, în direct la Telekom Sport 4. Nou promovata Valladolid are o misiune imposibilă în fața campioanei Barcelona, de la ora 23.14, în direct pe Look Plus, Telekom Sport 3 și Digisport 2.

Și Ligue 1 propune câteva partide interesante care vor putea fi urmărite în direct. De la ora 18.00, pe Digisport 3 se poate vedea meciul PSG – Angers. La ora 21.00. tot pe Digisport 3 se transmite Montpellier – Saint Etienne, în timp ce pe Digisport 4, de la aceeași oră, se vede Nantes – Caen.