Life

Sport la TV. Cine transmite Juventus-Lazio şi Wolverhampton-Crystal Palace. Programul transmisiunilor sportive de luni, 20 iulie

19.07.2020 | 20:30
Sport la TV Cine transmite JuventusLazio si WolverhamptonCrystal Palace Programul transmisiunilor sportive de luni 20 iulie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de luni, 20 iulie, este alcătuit din două meciuri din fotbalul românesc, un joc de mare interes din Serie A, ultimul din cadrul etapei a 34-a, din două transmisiuni în direct din Premier League şi dintr-un joc din Liga Sagres, prima divizie a Portugaliei.

Politehnica Iaşi îşi joacă una dintre ultimele şanse pentru a încerca să părăsească zona periculoasă din play-out, ocupând actualmente poziţia a 12-a, de baraj, cu 22 de puncte, însă are un meci extrem de greu pe teren propriu cu liderul incontestabil Viitorul Constanţa.

ADVERTISEMENT

În play-off-ul de promovare din Liga 2 se dispută meciul dintre Mioveni şi UTA. Gruparea argeşeană are un singur joc disputat până acum, derbyul judeţului, de la Piteşti, fiind amânat ca urmare a apariţiei unui caz de COVID 19 la FC Argeş. UTA a luat doar un punct din două meciuri acasă şi o nouă înfrângere ar pune în mare pericol o promovare dată de toţi ca sigură la începutul play-off-ului.

Juventus – Lazio, meciul golgeterilor din Serie A, în programul de sport la TV luni, 20 iulie

În Serie A se vor afla faţă în faţă liderul Juventus, care primeşte vizita lui Lazio, echipă care înainte de oprirea campionatului era la doar un punct în urma torinezilor, dar după pandemie a jucat foarte slab şi acum ocupă locul 4.

ADVERTISEMENT

În Premier League de la ora 20:00 Sheffield United o primeşte pe Everton, cu speranţa că va repeta jocul foarte bun cu Chelsea şi victoria din acea partidă, pentru a spera în loc de Europa League. Acelaşi scop şi pentru Wolverhampton, care joacă acasă cu Crystal Palace. În Portugalia campioana Porto are un meci fără miză acasă cu Moreirense.

ora 17:30 Fotbal play-off Liga 2: Mioveni – UTA: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Politehnica Iaşi – Viitorul: Digi Sport 1, Telekom Sport, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Fotbal Premier League: Sheffield United – Everton: Eurosport 1

ora 22:15 Fotbal Premier League: Wolverhampton – Crystal Palace: Eurosport 1

ora 22:45 Fotbal Serie A: Juventus .- Lazio: Digi Sport 1, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 23:15 Fotbal Liga Sagres: Porto – Moreirense: Look Sport 1