Life

Sport la TV. Cine transmite Juventus – Spezia și Malatyaspor – Beșiktaș. Programul transmisiunilor sportive de marți, 2 martie

01.03.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Juventus  Spezia si Malatyaspor  Besiktas Programul transmisiunilor sportive de marti 2 martie
ADVERTISEMENT

O zi de marți, 2 martie, destul de puțin bogată în programul de sport la TV. Pentru că nu avem sigur decît un meci din fotbalul mare, din Serie A, confruntarea Juventus – Spezia, pentru că asupra celui de-al doilea meci, Lazio – Torino, planează mari dubii, ca urmare a faptului că echipa oaspete va ieși din carantină abia marți seară, la ora 24:00 și meciul e programat marți, de la ora 19:30.

Altfel, avem două meciuri în fotbalul românesc, în ambele fiind implicate echipele Craiovei. Începem cu partida din Liga 2 dintre Concordia Chiajna și FC U Craiova 1948 și încheiem cu a doua întâlnire de la Buzău, în interval de 72 de ore, dintre Chindia și Craiova, de această dată în sferturile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Programul mai este completat cu meciul de handbal masculin din grupa EHF Tatran Preșov – Dinamo, care, din păcate nu mai contează pentru câini, aceștia fiind deja eliminați, cu meciul de fotbal din Superliga Turciei Malatyaspor – Beșiktaș și cu turneele de tenis feminin de la Doha și Lyon.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Lyon: Digi Sport 4

ora 13:30 Tenis feminin WTA Doha: Digi Sport 2

ora 17:30 Fotbal Liga 2: Concordia Chiajna – FC U Craiova 1948: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 18:00 Fotbal Superliga Turcia: Antalyaspor – Beșiktaș: Look Sport 2

ora 20:30 Fotbal Cupa României sferturi: Chindia – Craiova: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 21:45 Handbal masculin Cupa EHF: Tatran Preșov – Dinamo: Digi Sport 4, Telekom Sport 4, Look Sport 3

ADVERTISEMENT

ora 21:45 Fotbal Serie A: Juventus – Spezia: Digi Sport 3, Telekom Sport 2, Look Plus