Life

Sport la TV. Cine transmite Lazio – Milan şi Eibar – Real Sociedad. Programul transmisiunilor sportive de luni, 26 aprilie

25.04.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Lazio  Milan si Eibar  Real Sociedad Programul transmisiunilor sportive de luni 26 aprilie
ADVERTISEMENT

Luni, 26 aprilie, programul de sport la TV este alcătuit în totalitate din transmisiuni în direct din lumea sportului rege. Avem două partide în fotbalul românesc, una din play-off-ul Ligii 2 la promovare şi o alta din play-out-ul Ligii 1, două din Serie A, una din La Liga şi o alta din Premier League.

Aşadar, în Liga 2 are loc ultimul meci din cadrul etapei a 5-a din play-off-ul de promovare. Liderul FC U Craiova 1948 merge la Călăraşi, unde va da replica echipei locale Dunărea, aflată pe locul 4, ultima poziţie de baraj. În play-out-ul din prima divizie avem partida Voluntari – Viitorul, în care un rezultat de egalitate ar prinde bine ambelor echipe.

ADVERTISEMENT

Serie A ne propune două meciuri foarte interesante. Mai întâi Torino – Napoli, meci într-o echipă care vrea salvarea şi alta care trage la locul 4. În meci vedetă avem Lazio – Milan, ambele echipe în mare nevoie de puncte pentru zona Champions League. În La Liga Real Sociedad e mare favorită, în mod normal, pe terenul lanternei roşii Eibar. Iar în Premier League Leicester îşi poate consolida locul 3 printr-o victorie acasă cu Crystal Palace.

ora 17:30 Fotbal Liga 2 play-off: Dunărea Călăraşi – FC U Craiova 1948: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 19:30 Fotbal Serie A: Torino – Napoli: Digi Sport 2, Telekom Sport 3, Look Sport 2

ora 20.30 Fotbal Liga 1 play-out: Voluntari – Viitorul: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 21:45 Fotbal Serie A: Lazio – Milan: Digi Sport 2, Telekom Sport 3, Look Plus

ora 22:00 Fotbal La Liga: Eibar – Real Sociedad: Digi Sport 4, Telekom Sport 2, Look Sport 2

ora 22:00 Fotbal Premier League: Leicester – Crystal Palace: Eurosport 1