Life

Sport la TV. Cine transmite Leeds United-Crystal Palace şi Atletico Madrid-Celta Vigo. Programul transmisiunilor sportive de luni, 8 februarie

07.02.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Leeds UnitedCrystal Palace si Atletico MadridCelta Vigo Programul transmisiunilor sportive de luni 8 februarie
ADVERTISEMENT

Luni, 8 februarie, programul de sport la TV este divizat între primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open şi partidele de fotbal din Liga 1, La Liga, Premier League şi Superliga Turciei. Un program care nu pare foarte bogat, dar care datorită numărului mare de ore de transmisiuni în direct de la Australian Open devine foarte atractiv.

În Liga 1 au loc ultimele două partide din cadrul etapei a 22-a. Viitorul joacă acasă cu Voluntari, două echipe disperate după puncte, dar cu obiective diametral opuse. Locul secund în prima divizie, CFR Cluj, se va deplasa la Botoşani pentru meciul care pune capăt rundei.

ADVERTISEMENT

În Premier League avem meciul dintre Leeds United şi Crystal Palace, o partidă deschisă oricărui rezultat. În La Liga vom asista probabil la o nouă demonstraţie de forţă a liderului Atletico Madrid, acasă cu Celta Vigo. Iar în Superliga Turciei Trabzonspor va juca pe terenul celor de la Malatyaspor.

ora 08:00 Tenis Grand Slam Australian Open: Eurosport 1

ora 17:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Viitorul – Voluntari: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 18:00 Fotbal Superliga Turcia: Malatyaspor ‘- Trabzonspor: Look Sport 3

ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Botoşani – CFR Cluj: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 21:30 Fotbal Bundesliga 2: Fortuna Dusseldorf – Holstein Kiel: Telekom Sport 3

ora 22:00 Fotbal Premier League: Leeds United – Crystal Palace: Eurosport 1

ora 22:00 Fotbal La Liga: Atletico Madrid – Celta Vigo: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ADVERTISEMENT