Life

Sport la TV. Cine transmite Leicester-Man. United, Juventus-Sampdoria şi Verona-Lazio. Programul transmisiunilor sportive de duminică, 26 iulie

25.07.2020 | 23:31
Sport la TV Cine transmite LeicesterMan United JuventusSampdoria si VeronaLazio Programul transmisiunilor sportive de duminica 26 iulie
ADVERTISEMENT

Şi duminică, 26 iulie, programul de sport la TV este destul de consistent, însă în această zi ne vom despărţi de Premier League cu un meci extrem de interesant în  lupta pentru un loc de Champions League, Leicester – Manchester United, în care oaspeţii au două şanse să termine în Top 4, pentru că le ajunge şi egalul.

În fotbalul românesc sunt două partide, pentru că a treia, CFR Cluj – Botoşani a fost amânată după ce Clujul a ajuns la 26 de persoane cotaminate cu COVID 19. Se joacă în play-out Voluntari – Sepsi Sfântu Gheorghe, dar foarte important este şi meciul din play-off-ul de promovare din Liga 2, UTA – Rapid, care chiar şi cu un egal, nu mai vorbim de victorie, poate consemna oficial revenirea Aradului în primul eşalon.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe meciuri sunt din Serie A. Avem Bologna – Lecce, meci foarte important pentru oaspeţi în lupta pentru salvare, avem meciul care poate aduce al nouălea titlu consecutiv pentru Juventus, acasă cu Sampdoria, dar avem şi Verona – Lazio sau Cagliari – Udinese ori Roma – Fiorentina, după preferinţe. Şi avem ultimul meci al sezonului în Turcia, fără miză, între Kasimpaşa şi noua campioană, Basaksehir.

ora 17:00 Fotbal play-off Liga 2: UTA – Petrolul: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 17:00 Fotbal Superliga Turcia: Kasimpaşa – Basaksehir: Look Sport 3

ora 18:00 Fotbal Premier League: Leicester – Man. United: Eurosport 1

ora 18:15 Fotbal Serie A: Bologna – Lecce: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Voluntari – Sepsi Sf. Gheoerghe: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 20:30 Fotbal Serie A: Verona – Lazio: Look Sport 1, Telekom Sport 2

ora 20:30 Fotbal Serie A: Roma – Fiorentina: Digi Sport 2, Look Sport 2, Telekom Sport 3

ora 20:30 Fotbal Serie A: Cagliari  – Udinese: Digi Sport 3, Look Sport 3, Telekom Sport 4

ora 20:30 Fotbal Multiplex Serie A: Digi Sport 4

ora 22:45 Fotbal Serie A: Juventus – Sampdoria: Digi Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport 1