Life

Sport la TV. Cine transmite Leipzig-Atletico Madrid, barajele de promovare în La Liga şi WTA Praga. Programul transmisiunilor sportive de joi, 13 august

13.08.2020 | 00:16
Sport la TV Cine transmite LeipzigAtletico Madrid barajele de promovare in La Liga si WTA Praga Programul transmisiunilor sportive de joi 13 august
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV al zilei de joi, 13 august, este alcătuit din al doilea sfert de finală al Champions League, primele meciuri de baraj de promovare în La Liga şi turneele de tenis feminin de la Praga şi Lexington, la Praga urmând a evolua la simplu Simona Halep şi Irina Begu, iar Monica Niculescu şi Raluca Olaru în proba de dublu.

Leipzig – Atletico Madrid este al doilea meci din sferturile de finală ale Champions League, un meci în care spaniolii pleacă favoriţi, însă replica germanilor nu trebuie subestimată, chiar şi după plecarea golgeterului Werner la Chelsea. Încep şi meciurile de baraj pentru promovare în Spania 2. Vom vedea live Girona .- Almeria şi Elche – Zaragoza.

ADVERTISEMENT

Turneele feminine de tenis continuă la Praga şi la Lexington. La Praga Simona Halep poate merge lejer în sferturi, pentru că adversară îi este locul 118 mondial, Barbora Krejcikova. Şi Irina Begu poate spera la sferturi, pentru că joacă în compania tinerei elveţience Kung.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Praga: Digi Sport 2

ora 15:30 Tenis feminin WTA Praga: Digi Sport 3

ora 18:00 Tenis feminin WTA Lexington: Digi Sport 4

ora 20:00 Tenis feminin WTA Lexington: Digi Sport 2

ora 20:30 Fotbal baraj promovare la Liga: Girona – Almeria: Digi Sport 3

ora 22:00 Fotbal Champions League sferturi: Leipzig – Atletico Madrid: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 23:00 Fotbal baraj promovare La Liga: Elche – Zaragoza: Digi Sport 3