Life

Sport la TV. Cine transmite Lille-Rennes, semifinalele UEFA Youth League şi turneul de tenis de la Cincinnati. Programul transmisunilor sportive de sâmbătă, 22 august

22.08.2020 | 00:47
Sport la TV Cine transmite LilleRennes semifinalele UEFA Youth League si turneul de tenis de la Cincinnati Programul transmisunilor sportive de sambata 22 august
ADVERTISEMENT

Avem un program de sport la TV destul de interesant pentru ziua de sâmbătă, 22 august. Cu trei meciuri din prima noastră ligă şi alte trei din Europa şi cu partide din primul tur al competiţiilor masculine şi feminine ale Mastersului de tenis de la Cincinnati.

În Casa Pariurilor Liga 1 se dispută partidele Viitorul Constanţa – UTA, Sepsi – Craiova şi Astra – FCSB, toate promiţând spectacol, mai ales meciul de la Sfântu Gheorghe, cu o echipă covăsneană puternic întărită.

ADVERTISEMENT

În Europa avem o partidă din prima etapă a Franţei, Lille – Rennes şi semifinalele UEFA Youth League: Ajax – Benfica şi Salzburg – Real Madrid. Ambele se joacă pe teren neutru, la Nyon, în Elveţia.

Încep meciurile din turul 1 la Cincinnati, din programul zilei desprinzându-se câteva partide interesante: Alexandrova – Rîbakina, Brady – Clijsters, Mertens .- Peterson, Gauff- Sakkari, Venus Williams – Yastremska.

ADVERTISEMENT

ora 15:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Viitorul – UTA: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 16:00 Fotbal UEFA Youth League semifinale: Ajax – Benfica: Digi Sport 4

ora 18:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Sepsi .- Craiova: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 18:00 Tenis Cincinnati: Digi Sport 2

ora 19:00 Fotbal UEFA Youth League semifinale: Salzburg – Real Madrid: Digi Sport 3

ora 21:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Astra – FCSB: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus