Life

Sport la TV. Cine transmite Liverpool – Leipzig și PSG – Barcelona. Programul transmisiunilor sportive de miercuri, 10 martie

09.03.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Liverpool  Leipzig si PSG  Barcelona Programul transmisiunilor sportive de miercuri 10 martie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV al zilei de miercuri, 10 martie, este alcătuit din fotbal din Champions League și restanțe din Premier League, La Liga și Bundesliga plus cele două turnee WTA, de la Dubai și Guadalajara. Sunt în total cinci meciuri de fotbal și multe ore de tenis feminin.

În Champions League este vremea returului pentru întâlnirile Liverpool – Leipzig și PSG – Barcelona. În ambele echipele gazdă vin după succese consistente în primele 90 de minute: 2-o Liverpool și 4-1 PSG și, evident, sunt mari favorite să meargă în sferturi. Partida Liverpool – Leipzig se va desfășura, ca și în tur, la Budapesta.

ADVERTISEMENT

În Premier League se joacă meciul Manchester City – Southampton, dar acesta nu este o restanță ci o avanpremieră, pentru că el a fost programat pentru etapa a 33-a iar campionatul abia a depășit borna cu numărul 27. În La Liga are loc partida restantă din etapa a 18-a dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao, o victorie a liderului mărind și mai clar avansul față de Real Madrid și Barcelona în lupta la titlu. Meci restant și în Bundesliga, din etapa a 20-a, Arminia Bielefeld – Werder Bremen.

ora 10:00 Tenis feminin WTA Dubai: Digi Sport 2

ora 19:30 Fotbal Bundesliga: Bielefeld – Bremen: Look Sport 2, Telekom Sport 3

ora 20:00 Fotbal La Liga: Atletico Madrid – Bilbao: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 20:00 Premier League: Man. City – Southampton: Premier League

ora 22:00 Fotbal UEFA Champions League optimi: PSG – Barcelona: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal UEFA Champions League optimi: Liverpool – Leipzig: Digi Sport 2, Telekom Sport 3, Look Sport 1

ora 22:00 Tenis feminin WTA Guadalajara: Digi Sport 3, Digi Sport 4