Fotbal international

Sport la TV. Cine transmite Manchester United – Tottenham. Programul complet al transmisiunilor de luni, 27 august

26.08.2018 | 23:45
Sport la TV. Cine transmite - Man.United - Tottenham. Programul complet al transmisiunilor de luni, 27 august

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor la TV pentru luni, 27 august. Iubitorii fotbalului vor putea urmări partide din Liga 1 Betano, dar și din cele mai puternice campionate ale Europei: Premier League, LaLiga și Serie A. Capul de afiș al zilei este meciul Manchester United – Tottenham, care va fi transmis în direct de Eurosport 1, de la ora 22.00. Tot luni se joacă, printre alte partide, Voluntari – U Craiova, Roma – Atalanta și Galatasaray – Alanyaspor.

Transmisiunile live încep de la ora 18.00. Partida Botoșani – Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, va fi în direct pe Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look TV. Tot în Liga 1 Betano se joacă, de la ora 21.00, FC Voluntari – U Craiova. Meciul va fi transmis pe Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look TV.

În Serie A se joacă partida Roma – Atalanta, de la ora 21.30, în direct pe Telekom Sport 2. De la 21.45, pe Look Plus va fi live partida Galatasaray – Alanyaspor, în Superliga Turciei.

Cine transmite Manchester United – Tottenham. Programul complet al transmisiunilor de luni, 27 august

Cea mai importantă partidă a zilei de luni, 27 august, este Manchester United – Tottenham, în etapa a 3-a din Premier League. Manchester United a suferit un eșec rușinos pe terenul celor de la Brighton, lipsiți de atacantul român Florin Andone. Jose Mourinho are sarcina de a nu pierde puncte în confruntarea cu londonezii, care nu au făcut niciun transfer în această vară. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Eurosport 1, de la ora 22.00.

Tot luni se joacă și partide din campionatul Spaniei. De la 21.30, pe Telekom Sport 4 se poate urmări meciul Levante – Celta Vigo, din LaLiga, în timp ce de la ora 23.00 Athletic Bilbao – Huesca e pe Telekom Sport 3.