Sport

Sport la TV. Cine transmite meciul Simonei Halep și PSG – Metz. Programul transmisiunilor sportive de miercuri, 16 septembrie

15.09.2020 | 22:57
Sport la TV Cine transmite meciul Simonei Halep si PSG  Metz Programul transmisiunilor sportive de miercuri 16 septembrie
Sport la TV. Cine transmite PSG - Metz și meciul Simonei Halep. Programul transmisiunilor sportive de miercuri, 16 septembrie. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Va fi mult sport la TV și în data de 16 septembrie, miercuri, atunci când se dispută partide interesante de fotbal, handbal, tenis, dar și o nouă etapă din Turul Franței. Din oferta posturilor de televiziune fac parte un meci de fotbal din Ligue 1, două partide de handbal masculin din Liga Campionilor, dar și partidele de tenis ATP și WTA de la Roma sau Turul Franței.

În Ligue 1 se joacă de la 22:00 partida dintre PSG și Metz. Parizienii vin după două înfrângeri consecutive, ultima dintre ele chiar în fața rivalilor de la Olympique Marseille, după un meci extrem de încins și încheiat cu nu mai puțin de cinci eliminări. Dintre jucătorii parizienilor, au fost eliminați Kurzawa, Paredes și Neymar. Thomas Tuchel nu va putea conta pe ei în fața adversarilor de la Metz, care au și ei tot două înfrângeri în primele două runde ale sezonului.

ADVERTISEMENT

În turneul feminin de la Roma evoluează miercuri Simona Halep (numărul 2 WTA), Elise Mertens, Viktoria Azarenka, dar și Elena Svitolina. Halep o va înfrunta pe italianca Jasmine Paolini, numărul 99 în ierarhia WTA. Meciul româncei este programat să înceapă în jurul orei 14:00 și va putea fi urmărită la Digisport 2.

Sport la TV în 16 septembrie. Intră în scenă și Rafael Nadal și începe Liga Campionilor la handbal

Dintre evenimentele sportive care vor fi transmise miercuri, 16 septembrie, pe canalele de sport românești se remarcă și turneul ATP de la Roma. Vor intra în scenă Rafael Nadal, care îl întâlnește pe Carreno Busta, adversarul lui Djokovic din deja celebrul meci în urma căruia sârbul a fost descalificat de la US Open. De asemenea, tot miercuri vor evolua bulgarul Dimitrov, dar chiar și Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

Tot miercuri va avea loc o nouă etapă din Turul Franței, care va începe la ora 13:20 și va fi transmisă de Eurosport. Se anunță o nouă rundă spectaculoasă, la concurență cu etapa a doua din Turul Luxemburgului. Aceasta va putea fi urmărită tot pe canalele Eurosport, începând cu aceeași oră.

Revine și handbalul de clasă, cu EHF Champions League la băieți. Se vor disputa partidele Brest – HC Vardar, începând cu 19:45 și HBC Nantes – Veszprem HC, de la 21:45. Acesta este programul complet al transmisiunilor sportive de mâine:

ADVERTISEMENT

11:00 Tenis ATP Roma (Eurosport)

12:00 Tenis WTA Roma (Digi Sport 2)

13:10 Turul Franței (Eurosport)

13:20 Turul Luxemburgului Ciclism (Eurosport )

19:45 Brest – HC Vardar, Handbal EHF Champions League (Digisport 3)

21:45 HBC Nantes – Veszprem HC, Handbal EHF Champions League (Digisport 3)

22:00 PSG – Metz Ligue 1 (Digi Sport 1)