Life

Sport la TV. Cine transmite meciurile Soranei Cârstea și Monicăi Niculescu. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 4 ianuarie

04.01.2019 | 07:00
Ziua de vineri, 4 ianuarie, aduce în programul de sport la TV primele meciuri din 2019 care se vor disputa în La Liga

Ziua de vineri, 4 ianuarie, aduce în programul de sport la TV primele meciuri din 2019 care se vor disputa în La Liga. Campionatul spaniol programează în acest weekend etapa cu numărul 21, iar runda este deschisă cu două meciuri extrem de echilibrate.

Prima partidă pe 2019 din La Liga va fi cea dintre echipele Levante și Girona, care va începe la ora 20:00. Întâlnirea va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport 2 și Telekom Sport 1. Imediat după aceea, de la ora 22:00, posturile Digi Sport 1 și Telekom Sport 1 vor transmite meciul dintre formațiile Espanyol Barcelona și Leganes.

Programul de sport la TV de vineri, 4 ianuarie

Ziua de vineri, 4 ianuarie, mai aduce la TV și multe partide de tenis de la turneele de la Shenzhen, Brisbane, Auckland, dar și de la Cupa Hofman de la Perth. Pe Digi Sport 2 ziua de tenis începe la ora 07:00 de la Shenzhen și se vor putea vedea meciurile Maria Șarapova (Rusia) – Aryna Sabalenka (Belarus) , Sorana Cîrstea (România) – Alison Riske (SUA) și Monica Niculescu (România) – Yafan Wang (China). Ultimul meci de pe acest post va fi de la ora 12:o0 de la Brisbane între Ajla Tomljanovic (Australia) și Karolina Pliskova (Cehia).

Sorana Cîrstea părăsește terenul de la Shenzhen din cauza ploii
Sorana Cîrstea părăsește terenul de la Shenzhen din cauza ploii

Pe Digi Sport 4, de la ora 08:00, vor fi transmise două întâlniri din turneul de la Auckland: Bianca Andreescu (Canada) – Venus Williams (SUA) și Su-Wei Hsieh (Taiwan) – Sara Sorribes Tormo (Spania). Seara, de la ora 21:00 va fi transmis meciul de baschet Olympiakos Pireu – Panathinaikos Atena din Euroliga masculină. Pe Eurosport 1, de la ora 07:00, se poate vedea turneul ATP de la Brisbaane, iar pe Eurosport 2, de la ora 11:30 vor fi meciuri de la Cupa Hopman de la Perth.