Life

Sport la TV. Cine transmite Milan-Atalanta, PSG-Saint Etienne, finala Cupei Franţei şi Antalyaspor-Galatasaray. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 24 iulie

23.07.2020 | 20:30
Sport la TV Cine transmite MilanAtalanta PSGSaint Etienne finala Cupei Frantei si AntalyasporGalatasaray Programul transmisiunilor sportive de vineri 24 iulie
ADVERTISEMENT

Patru meciuri figurează în programul de sport la TV din ziua de vineri, 24 iulie. Un meci din play-off-ul de promovare din liga 2, partidă restanţă, finala Cupei Franţei, un superatractiv joc din etapa a 36-a din Serie A şi un meci din ultima etapă a campionatului Turciei.

În Liga 2 este momentul adevărului pentru a afla care este cea mai bună echipă din judeţul Argeş. Pe stadionul din Piteşti se vor afla faţă în faţă FC Argeş, galvanizată după succesul de la Bucureşti, cu Rapid şi Mioveni, care vine după 0-2 acasă cu UTA.

ADVERTISEMENT

Finala Cupei Franţei ar trebui să fie un monolog PSG în faţa celor de la Saint Etienne. Neymar, Mbappe şi colegii lor au arătat multă poftă de joc în pregătiri şi e de aşteptat să nu întâmpine mare opoziţie din partea adversarului.

Spectacol de gală în Serie A în programul de sport la TV

Serie A propune o uvertură de lux la etapa a 36-a, un meci între două dintre cele mai în formă echipe după pandemie, Milan – Atalanta, o partidă în care ar trebui să vedem , în mod normal, goluri în ambele porţi.

ADVERTISEMENT

Galatasaray este, pentru prima oară după mulţi ani, în afara Europei, pentru că va termina pe locul 5. Meciul de la Antalya e fără miză, aşa că aştetăm goluri şi în ambele porţi.

ora 17:30 Fotbal play-off promovare Liga 2: Argeş – Mioveni: Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

ora 21:00 Fotbal Superliga Turciei: Antalyaspor – Galatasaray: Look Sport 2

ora 22:10 Fotbal Cupa Franţei finală: PSG – Saint Etienne: Telekom Sport 2

ora 22:45 Fotbal Serie A: Milan – Atalanta: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus