Sport

Sport la TV. Cine transmite Montpellier – Lyon și turneele de tenis feminin și masculin de la Roma. Programul transmisiunilor sportive de marți, 15 septembrie

14.09.2020 | 23:55
Sport la TV Cine transmite Montpellier  Lyon si turneele de tenis feminin si masculin de la Roma Programul transmisiunilor sportive de marti 15 septembrie
ADVERTISEMENT

Pasionații de sport vor putea urmării la televizor marți fotbal, tenis, dar și ciclism. Din oferta posturilor de televiziune fac parte un meci din Liga secundă, unul din Cupa Angliei, Ligue 1, dar și partidele de tenis ATP și WTA de la Roma sau Turul Franței.

În Liga a doua din România se joacă Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara, de la ora 19:30. Prahovenii se află pe locul 12 al clasamentului, în timp ce bănățenii sunt pe 17. Cu o victorie Petrolul poate urca până pe locul al treilea.

ADVERTISEMENT

În turneul feminin de la Roma evoluează marți Victoria Azarenka (14 WTA), Venus Williams, Irina Begu, Garbine Muguruza, dar și Angelique Kerber (22 WTA).

Semifinalista Ligii Campionilor are meci în Franța

Se joacă un meci și în Cupa Ligii Angliei, de la 21:45 Buton Albion o întâlnește pe Aston Villa. Lyon semifinalista Ligii Campionilor va juca în campionatul Franței contra celor de la Montpelier. Înaintea jocului, Lyon este pe locul 10 al clasamentului, iar adversara sa se află trei locuri mai jos. Cu un succes, Lyon ar putea urca pe primul loc din Franța.

ADVERTISEMENT

Se joacă tenis și în turneul masculin de la Roma. Milos Raonic (18 ATP) va evolua mâine. Marin Cilic, Kei Nisikori, Novak Djokovic, Wawrinka, Goffin, Dimitrov sau Rafael Nadal vor juca în turneul de la Roma.

În Turul Franței va fi o etapă de 164 de kilometri între La Tour-du-Pin și Villard-de-Lans. Va fi o rundă cu multe urcușuri și coborâșuri, iar o evadare are șanse mari de reușită. Vor fi cinci cățărări repertoriate, una de a patra, două de a doua, una de a întâia, iar finalul este pe una de a treia.

ADVERTISEMENT

19:30 Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara (Digi Sport 1, Look Plus, Telekom Sport 1)

12:00 Tenis WTA Roma (Digi Sport 2, Digi Sport 4)

21:45 Burton Albion – Aston Villa Cupa Ligii Angliei (Digi Sport 3)

22:00 Montpellier -Lyon Ligue 1 (Digi Sport 4)

11:00 tenis ATP Roma (Eurosport)

13:20 Turul Luxemburgului Ciclism (Eurosport)

14:00 Turul Franței (Eurosport)

 

 

Tags: