Life

Sport la TV. Cine transmite Napoli-Sassuolo, Benfica-Sporting şi Genclerbirligi-Beşiktaş. Programul transmisiunilor sportive de sâmbătă, 25 iulie

24.07.2020 | 20:30
Sport la TV Cine transmite NapoliSassuolo BenficaSporting si GenclerbirligiBesiktas Programul transmisiunilor sportive de sambata 25 iulie
ADVERTISEMENT

Mai avem încă o sâmbătă bine garnisită cu evenimente în programul de sport la TV din data de 25 iulie, însă este ultima în care vom mai urmări în acest sezon meciuri din Portugalia şi Turcia.

Mai rămâne Serie A, care în acest weekend îşi desfăşoară partidele din cadrul etapei a 36-a şi fotbalul nostru cel răscolit de cazurile de COVID atât în play-off cât şi în play-out.

ADVERTISEMENT

În această zi avem trei meciuri din play-off şi play-out. În play-off un meci de vacanţă între Gaz Metan Mediaş şi FCSB, cu câştigătoarea Cupei venind cu mulţi jucători de la Academie şi eliberând titularii. În play-out un meci cu mare favorit la Ovidiu, Viitorul .- Chindia şi un altul de mare importanţă, Academica Clinceni .- Politehnica Iaşi.

Derbyul Lisabonei în programul de sport la TV de sîmbătă, 25 iulie

În Serie A sunt trei partide: Brescia – Parma, pentru palmares, Genoa – Inter, importantă pentru genovezi şi Napoli – Sassuolo, care poate oferi un bun divertisment. În Portugalia ultima etapă aduce de la ora 23:15 meciurile Braga – Porto şi derbyul Lisabonei Benfica – Sporting, dar lucrurile sunt lămurite, cu Porto campioană.

ADVERTISEMENT

În Turcia avem tot două meciuri din ultima etapă. Beşiktaş joacă la Ankara cu Genclerbirligi, echipa lui Bogdan Stancu, sperând într-un pas fals al lui Sivasspor, iar Fenerbahce – Rizespor se joacă doar pentru că e în program.

ora 15:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Academica Clinceni – Politehnica Iaşi: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 18:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Viitorul – Chindia: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 18:15 Fotbal Serie A: Brescia – Parma: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 20:30 Fotbal Serie A: Genoa – Inter: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 21:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-off: Gaz Metan Mediaş – FCSB: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 21:00 Fotbal Superliga Turcia: Genclerbirligi – Beşiktaş: Look Sport 2

ora 21:00 Fotbal Superliga Turcia: Fenerbahce – Rizespor: Look Sport 3

ora 22:45 Fotbal Serie A: Napoli – Sassuolo: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 23:15 Fotbal Liga Sagres: Benfica – Sporting: Look Sport 2

ora 23:15 Fotbal Liga Sagres:  Braga – Porto: Look Sport 3