Life

Sport la TV. Cine transmite Newcastle-Liverpool şi Elche-Real Madrid. Programul transmisiunilor sportive de miercuri, 30 decembrie

29.12.2020 | 20:30
Sport la TV Cine transmite NewcastleLiverpool si ElcheReal Madrid Programul transmisiunilor sportive de miercuri 30 decembrie
ADVERTISEMENT

Miercuri, 30 decembrie, programul de sport la TV este destul de ofertant pentru această zi a finalului de an. Avem fotbal din trei campionate, cel englez, prima divizie spaniolă şi un meci de la scoţieni, dar nu cel al lui Glasgow Rangers, echipa unde Ianis Hagi a făcut două meciuri foarte bune în ultimele etape.

În Premier League se dispută încă un derby londonez, Tottenham – Fulham, în care ambele echipe aleargă disperate pentru cele trei puncte. Spurs pentru a reveni în lupta pentru top 4, Fulham pentru a ieşi din zona fierbinte a retrogradării. La Newcastle soseşte liderul Liverpool, care nu a convins deloc la ultima sa apariţie, 1-1 acasă cu modesta West Bromwich. Iar din Scoţia, la ora 20:00, Look Sport 3 transmite Hibernian – Ross County.

ADVERTISEMENT

În La Liga se joacă alte patru meciuri din etapa a 16-a. Intră în scenă cele două echipe care conduc plutonul, ambele grupări din Madrid. Atletico are derby al capitalei cu Getafe la meciul 500 din cariera de antrenor a lui Diego Simeone iar Real Madrid merge la noua promovata Elche.

ora 18:00 Fotbal La Liga: Granada – Valencia: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:00 Fotbal Premier League: Tottenham – Fulham: Eurosport 1

ora 20:00 Fotbal Premier League Scotland: Hibernian – Ross County: Look Sport 3

ora 20:15 Fotbal La Liga: Atletico Madrid – Getafe: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:15 Fotbal La Liga: Celta Vigo – Huesca: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal Premier League: Newcastle – Liverpool: Eurosport 1

ora 22:30 Fotbal La Liga: Elche – Real Madrid: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus