Life

Sport la TV. Cine transmite Newcastle – Manchester United. Programul transmisiunilor sportive de miercuri, 2 ianuarie

02.01.2019 | 07:00
Sport la TV Cine transmite Newcastle  Manchester United Programul transmisiunilor sportive de miercuri 2 ianuarie

A doua zi a anului 2019 vine cu meciuri în Premier League, cel mai bogat campionat din Europa. În programul de sport la TV este inclusă miercuri, 2 ianuarie, o singură partidă care se dispută în runda cu numărul 21 din prima divizie a campionatului englez: Newcastle United – Manchester United.

Ziua de miercuri programează șase întâlniri în Premier League. Cinci se vor disputa de la ora 21:45, Bournemouth – Watford, Chelsea Londra – Southampton, West Ham United – Brighton & Hove Albion, Wolverhampton Wanderers – Crystal Palace, dar niciun nu va fi televizată în România. Singurul joc care se va putea vedea pe TV este Newcastle United – Manchester United, de la ora 22:00, meciuri urmând a fi transmis de postul Eurosport 1.

Jucătorii lui Manchester United sărbătoresc un gol marcat în meciul cu Bournemouth
Jucătorii lui Manchester United sărbătoresc un gol marcat în meciul cu Bournemouth

Programul de sport la TV de miercuri, 2 ianuarie

Ziua de miercuri, 2 ianuarie, mai aduce la TV și partide de tenis de la turneele de la Shenzhen, Brisbane și Auckland. Pe Digi Sport 1 ziua de tenis începe la ora 07:00 de la Shenzhen și se vor putea vedea meciurile Maria Șarapova (Rusia) – Xinyu Wang (China), Aryna Sabalenka (Belarus) – Ekaterina Alexandrova (Rusia) și Monica Niculescu (România) – Kristyna Pliskova (Cehia). Ultimul meci de pe acest post va fi de la ora 12:30 de la brisbane între Elina Svitolina (Ucraina) și Aliaksandra Sasnovich (Belarus).

Pe Digi Sport 2, de la ora 07:00, vor fi transm,is două întâlniri din turneul de la Brisbane: Donna Vekic (Croația) – Kiki Bertens (Olanda) și Johanna Konta (Marea Britanie) – Ajla Tomljanovic (Australia). Pe Digi Sport 4, de la ora 08:00, se pot vedea două partide din cadrul turneului de la Auckland: Eugenie Bouchard (Canda) – Bibiane Schoofs (Olanda) și Mona Barthel (Germania) – Julia Goerges (Germania).