Life

Sport la TV. Cine transmite Real Madrid – Atalanta și Man. City – Monchengladbach. Programul transmisiunilor sportive de marți, 16 martie

15.03.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Real Madrid  Atalanta si Man City  Monchengladbach Programul transmisiunilor sportive de marti 16 martie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV al zilei de marți, 16 martie, este alcătuit din două partide din cadrul returului optimilor de finală ale Champions League, primul meci din cadrul maxi-etapei a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1, baschet masculin din Liga Națională și cele două turnee de tenis feminin, Sankt Petersburg și Monterrey.

Începe așadar antepenultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 cu meciul de la Craiova dintre olteni și UTA. Nu este un meci chiar atât de ușor pentru elevii lui Marinos Ouzounidis, pentru că UTA este una dintre cele mai bune echipe în deplasare și pentru că în Bănie practic își va juca ultima șansă la locul 6, cu o victorie putând spera la un magic play-off.

ADVERTISEMENT

Însă showul îl reprezintă ca întotdeauna meciurile din Champions League. Avem un Manchester City – Borussia Monchengladbach destul dev rellaxant, la adăpostul acelui 2-0 din tur al liderului din Premier League și un Real Madrid – Atalanta, care chiar dacă pleacă de la 1-0 nu e o calificare rezolvată.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Sankt Petersburg: Digi Sport 2

ora 16:00 Tenis masculin ATP Dubai: Eurosport 2

ora 17:00 Baschet masculin: U BT Cluj – Athletic Constanța: Digi Sport 3

ora 19:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Craiova – UTA: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:00 Baschet masculin: Steaua – Voluntari: Digi Sport 3

ora 20:30 Tenis masculin ATP Acapulco: Digi Sport 2

ora 22:00 Fotbal UEFA Champions League optimi retur: Real Madrid – Atalanta: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal UEFA Champions League: Man. City – Monchengladbach: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 22:00 Tenis feminin WTA Monterrey: Digi Sport 4